|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Bravo HGT
|
Arkadaslar gecen gun aracımd akullanmak için smt6 aldım. netten baglantı semasınıda temin ettim ancak topu topu 6-7 kablo kullanılıyor baglantı için ve baya kablo bosta kalıyor. perfect power olsun baska siteler olsun bu diğer kabloların ne işe yaradıgını bulamadım. bu konuda yardımcı olabilecekler var mıdır?
__________________________________ Kaan http://img830.imageshack.us/img830/2295/imzah.jpg www.retamuhendislik.com.tr |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
o kablolar seçenekli olarak kullanılıyor, her arabada bütün kablolar kullanılmıyor, örneğin ya maf ya map.. 6-7 kablo gayet normal, zaten 12 volt dışında max 3 yada 4 tane bilgi girişi yapabiliyorsun smt6 da..
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
bazı araçlarda 4 kablo bile kullanıldığı oluyor
şemadakileri bağla boşta kalanları takma kafana
__________________________________ R-Turbo C20LET GT3076R F28 FWD |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Bravo HGT
|
aracımda orjinalde map sensoru yok ama baglamısken onuda eklemeyi planlıyorum hangi kablonun map sensorune ait oldugu konusunda bilgisi olan var mı peki?
__________________________________ Kaan http://img830.imageshack.us/img830/2295/imzah.jpg www.retamuhendislik.com.tr |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: Eagle Talon TSI AWD 1G 6Bolt
|
İlk başta cihazı takıyım sonra ayar yaparım filan deme çünkü smt nin iç direncinden ötürü hava yakıt karışımın sapıtabilir. ilk ayara başlamadan önce benzin haritasına komple 1-2 puan vermen gerekebilir, tabi bunu yapmak yerine, global settings den fueltrim seçeneğinden de biraz arttırman yeterli olabilir. Diğer kablolardan 2 tanesi pull-up resistor lere bağlı 4k3 olması lazım, benim en sevdiğim yaşil-sarı olan kablo, normalde o kablo motor sıcaklığı için kullanılıyor, fakat o kabloyu istersen manifold sıcaklığı, istersen hava sıcaklığı istersen wideband gibi ekstra birşey takabilirsin. Gri - A ve B mapleri arasında geçiş için Turuncu - Global settings den ayarladığın bir set değerini geçtiği zaman 5v çıkış yapar, bir röle bağlarsın ister shift light ister vtech controller gibi işlemleri yerine getirir. __________________________________ Project Started : Eagle Talon TSI AWD 1G 6Bolt ????AWHP ![]() Proje Sayfası Son Düzenleyen brutal; 15-04-2010 18:03. |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |