|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: MegyRS - Ep3 - 205gti
|
Aracım 2.0 litre , 8v. turbo beslemeli R21Turbo....Std. 240 derece ve 5mm lifte sahip olan egzantriğimi , 280 derece 7,2 lifte sahip olan bir egzantrik ile değiştirdim... Manifolt vakumu neredeyse sıfırlandığından map şaşırdı , devir bantlarında afr 70lik rakıyı sek içmiş gibi davranıyor , rolantide 10.9 üzeri afr yi , enjektör zamanlamasını dibine kadar kısmak ve benzin basıncını neredeyse 1bar a düşmeme rağmen göremiyorum , vs.vs.vs.vs.vs...
SMT6 , AEM FIC derdime derman olur tavsiyelerini aldım ki banada çok mantıklı geliyor , bu cihazlardan elinde olup satmayı düşünen tanıdığınız yada farklı bir piggyback önerisi olanların fikir ve yardımlarını bekliyorum.... __________________________________ ...NoN StocK... ...34NON11... 8.8/2x=x22/7x8.2x4 cc |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
aem fic bağlayabilirsin abi fiyatıda uygun 500 liralara alınabiliyo. senın araca en uygun en mantıklısı o sanırım.
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Bir ara 250-300 liralara smt6 ilanı vardı sitede kaçırdık.. 2.el AEM FIC , sorunsuz uzun zaman kullanılırmı yoksa almışken sıfırını almak dahamı mantıklı? Kolay bozulası cihazlarmıdır bunlar ?
__________________________________ ...NoN StocK... ...34NON11... 8.8/2x=x22/7x8.2x4 cc |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
fic in öyle kolay bozulcagını sanmam 2.el bilindik birinden almak daha mantıklı bence
rc turbo mustafa 300 400 liralara satıyodu fic i satmadıysa alınabilir __________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Mustafa yı yarın bi arıyalım , teşekkürler....
__________________________________ ...NoN StocK... ...34NON11... 8.8/2x=x22/7x8.2x4 cc |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Jetta MK6
|
SMT6 fic e göre daha kapsamlı bir ünite + olarak avans da verebilir.
eğer imkan varsa FIC yerine SMT6 öneririm, hatta ve hatta MS. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Önceliğim SMT6 , şu an başka bir araçta kullanıyoruz , montaj yapma ve kullanmış olmanın getirdiği avantajı değerlendirmiş oluruz..FIC sadece avansı ileri alamıyor mekanik olarak yapabildiğimden sorun olmaz.. Bulduğumuzu alıcaz mecburen kısa zamanda çözmem gerekli..
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Peugeot 205 GM-16i
|
NoN iyi gidiyormuş son işlemlerden sonra duyduğuma göre
![]() __________________________________ //// PEUGEOT SPORT Boostpower / Buz Garage |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Ford
|
Mustafa'dan FIC'ı ben almıştım. Boşuna aramayın.
"bence" standalone'u gelmiş o arabanın. MS okumaya başlanmalı.
__________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Vallaha Erkut um , tam araba oldu dedik , güzel yürüyo dedik , Rahatsız Hüseyin yine rahat durmadı egzantrik yazılım falan yine bi dünya uğraşıcaz
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#11 | |
![]()
|
Rüyasında bile yeni projeler tasarlıyor.Uykumuzda bile onunla aynı frekanslardan sövüyoruz birbirimize ![]() Ama sanırım şimdi egzantrikler ve başka kıpraşımlarda yapmışsınız ,smt-6 daha da yararlı olucak. Kendide şimdi acemili attı mi'de
__________________________________ //// PEUGEOT SPORT Boostpower / Buz Garage |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: mk1 R
|
Son Düzenleyen whıte Vtec; 26-06-2010 05:09. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Arap Hüseyin standart aile otomobillerine adadı kendini spor arabalarla pek ilgilenmiyor artık
, bizimkini daha çok sıyrık Hüseyin diye tanırlar sanayide.
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
:d:d:d:d:d:d
__________________________________ //// PEUGEOT SPORT Boostpower / Buz Garage |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
bence ms çok güzel olur
__________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
TechTurkey
|
seninle konuştuk sanıımr senin yerinde olsa MS derdim
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Biri çıksa , ben bu araca MS montajını ve ayarını yaparım dese.. Şans bu ya bunu diyen adamda bu işin uzmanı olsa
, bende hemen arabayı bıraksam..Önce standart hali ile bir ayar yapılsa , daha sonra 280 derece egzantriğimi takıp 1.4 bar basıp hafta sonları paşa paşa binsem...
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Impreza GC8 - Audi S3 8L - R21 Concorde - International Scout V8 4x4
|
Ben ms montajı işini erkut'a (bladerk) outsource ettim, ms'i verdim kendisine, arabayı da verdim yapıyor valla.
Bu başlıkta ms yapılırken Erkut'un işçiliğini görebilirsin : http://techturkey.com/forum/showthre...=31101&page=23 Ayrıca forumdan Mengü (boosted_pug) da anahtar teslim ms yapıyor. İkisinin de referansları mevcut, gönül rahatlığı ile yaptırabilirsin. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
aynen bladerk erkut ve mengüye gönül rahatlığı ile bu işi yaptırabilirsin
|
|
|
|