|
|
#1 | |||
![]() |
220tc aracımıza 1.0 barlık yazılım düşüyorum yardımcı olabilecek arkadaşlardan bilgi rica edebilirmiyim. şehir dışı sorundeğil bizim için
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
neredesiniz yaw üstadlar
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
|
orjinal yazılımın elindeyse yardım etmeye çalışayım
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#4 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Bir elektronikci bulup aracın beynındekı programı okutup göndermen veya buraya eklemen gerekicek ..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
beyini kökten yapacak kişiye göndersem
aynızamanda kulaktan duyma map 0.9 üzerine müsade etmiyormuş diyorlar.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Oda olur beynide yapacak kişiye gönderebilirsin map sensörü o basınctan fazlasını görünce koruma amaclı müsade etmıyor olabilir.arac hakkında cokbir bilgim yok.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
önereceğiniz arkadaşlarımız varmıdır yazılımı araç üzerinde yapacak
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Arac üzerinde derken OBD soketınımı kasdettınız eger oysa bu işi size yakın olan yapanlar vardır onlarda gereklı ekıpman var ıse yaparlar.yoksa zaten ecu acılacak o sekılde programlanacak sanıyorumkı adanadasınız tanıdıgım yok arastırmakda fayda var
![]()
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
sorun değil adana dışı olması kıbrısa bile giderim yeterki 1 bar basim arabama
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: rover 200
|
Act var Ankara'da. İskenderun'daki 220 t'yi yapanlar. Ahmet - Cemal - Tayfun.. Cemal abi üye olması lazım foruma. 1 barın üzerinde de basılabiliyor.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
şuan 3.500km lerdeyim rodaj bitti 1 barda yıl sonuna kadar yürümeyi planlıyorum yeni yılada 1.3le girecegiz inş
cemal ile görüştüm büyük ihtimal cemalin yanına gideceğim.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
TechTurkey
|
Ms Tak :d
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
MS li 220tc miz gelsin bir test edim bakalım
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Otomobil: Tegrahawk
|
EN güzeli ms e geçin
__________________________________ 5.3 sec..
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Impreza GC8 - Audi S3 8L - R21 Concorde - International Scout V8 4x4
|
Sequential ignition'lu MS'ler uçarak kovalasın seni Özgüncüm...
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
en mantıklısı MS bence.beyini götürüp yazılım yaptırmak nekadar sağlıklı olabilecek ki? araç üzerinde map yapmak,yürür halde ayarlamak en sağlıklı yoludur.ister 1,3 ister 1,0 bar bas idtediğin gibi ayarla abi.
1-2 hafta içinde arkadaşın ECLİPSE aracına MS projesine başlıyorum.bittikten sonra istersen bakarsın hoşuna giderse sanada alırız MS.artık adanada da MS le yürüyen makinalar olsun. __________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |