|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: civic
|
Bugun arabama baya sevinerek aldıgım apexi afc yi taktırdım fakat benden onceki sahibindeki ayarlar benım arabama uymadıgı için arabam aşırı şekilde boğuk çalışıyor gaz yemiyor.. izmirde bunu ayarlatabilceğim yer yok
wideband ım da yok zaten.. ayarları nasıl sıfırlaya bilirim ben zaten sadece görüntü amaçlı kullanıyorum göstergeler filan araba kendi orjinalinde oldugu gibi çalışsa yeterli bilgisi olan arkadaşların yardım edeceğini düşünüyorum saygılar aracım 2000 honda civic 1.6 ies
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
Safc mi AFC neo mu ?
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
neo değil afc 2 siyah olanından
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
|
ETC bölümünde " initialize " diye biryer var oradan Yes i seçicieksin sonra kapatıp 10 saniye bekliceksin yeniden kontağı açıcaksın
sonra açıldıktan sonra SAFc Yeniden ETC Menüsünden Sensor Type A gir orda Pressure ı seçiceksin sağa doğru itttiğinde "01" "01" yazan bir bölüm çıkıcak onu "06" "06" Olarak Yapıcaksın ondan sonra Ordan geriye gel Car SelectTen 6CYL olarak set eder genelde onu 4CYL olarak seçtiğin zaman sıkıntısıs kullanabilirsin
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#5 |
![]()
|
şimdi gittim yaptım fakat daha da çok boguldu araba dediklerini bir bir uyguladım
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
yola cıktım denedim araba hiç gitmiyo şimdi
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechTurkey
|
hmmm alllah alllah imkansız yahu
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
baglantıyı wiring şemasındaki h5a ya göre yaptık hata acaba ondamı ama oyle olsa hiç bir seyi okumaz diye düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
|
Pressure 06 06 ise kesinlikle çalışması lazım imkansız yada inizitalie yapmadı
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
inizitalie ye geliyorum no yes cıkıyor yese geliyorum ve orta tuşa basıyorum aynen boyle yaptım hemde 2 defa
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
TechTurkey
|
kapatıp açtınmı arabayı
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
kapattın açtım hine aynı sabah Pressure 01 01 yaptım araba biraz düzeldi ama kesinlikle hine boğuluyor
Son Düzenleyen jdmperfect; 03-09-2010 07:35. Sebep: düzeltme |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Ayar Kablolarını çıkar ECU'dan ben VAFCII'yi öyle kullanıyorum sadece görüntü olarak duruyor napalım satsan para etmiyor
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
pm gönderdim
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
bırde presure yerine hot wire denermisin 06-06, olmadı ecudan ecudan gelen ıkı kabloya safc tan direk giriş olanları cıkar ecunun orjınal kablolarını bırbırıne bagla o zaman yapmaması lazım
(tabii ki bağlantı dogruysa) |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
map sensörünün bağlantısını doğru yaptığınızdan emin misiniz ?
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
baglantının doğru oldugundan eminim h5a ya göre yaptık baglantıyı bide hot wire yi deniyeyim bakalım
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
d16y4 aracım karmakarışık olduk dün ama h5a ise eğer kesindoğru
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
![]() al buna göre bağla sadece map yazanı kabloyu keserek gırıyosun ya onu gırme kardeşim |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 07:58 ::::

wideband ım da yok zaten.. ayarları nasıl sıfırlaya bilirim ben zaten sadece görüntü amaçlı kullanıyorum göstergeler filan
araba kendi orjinalinde oldugu gibi çalışsa yeterli bilgisi olan arkadaşların yardım edeceğini düşünüyorum saygılar aracım 2000 honda civic 1.6 ies