|
|
#1 | |||
![]() |
1 sene önce TB Selcuktan aldığım Avcr nin pressure sensoru (basınc sensoru) kayıp oldu evde biyerde ama bulamadım
nereden temin edebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... Son Düzenleyen JenGoO; 25-03-2007 21:01. |
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
guncell arkadaşlar yardımlarınızı bekliorum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: K11a - whooperS
|
Tek olarak satıldığnı pek sanmıyorum genelde seti bozmuyorlar çünkü $ansa artık kullanan birilerinden çıkanları kovalamak lazım .. IStersen ankaradan tuneshoplarla fln görü$ ..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
|
Sen satmadınmı bunu ?
Tek olarak satılıyo yurtdısında getirteblrsn. __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
|
499-X002 APEXi AVC-R Pressure Sensor $71.20
499-X001 APEXi AVC-R Pressure Sensor, 3-Bar $144.00 499-X003 APEXi AVCR Solenoid Valve $119.20 __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
yok görkemcim sorduk soruşturduk yok maalesef.cem satmadım eksiklerini toplayıp kalsın elbet ilerde lazım olacak, 334 dolara gelio bu yazdıkların
ne anladık bu işten..bakalım hayırlısı çıkar biyerden...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
|
Nerden temin edebilirim diyince temin edebilcegin fiyatları yazdım
ikinci el desene ![]() Ayrıca sana lazım olan 71 dolar ben ek olarak ekstra bilgi digerlerinide yazdım
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
ilgilendiğin için saol dostum..işi şansa bırakmaktan başka bi alternatifim yok şuan.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
|
Anladım,umarım denk gelir.
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
tkrr teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 1991 INTEGRA -CALIBRA TURBO 4X4-AUDIA6 2,4 SPEC-TOYOTA AE101
|
http://www.alamomotorsports.com/greddy/grd_emanage.html
benim bildiğim kadarı ile Boost controller de kullanılan sensor aynı . Ben Emanage Profec Kullanıyorum aynı durum başıma geldi Greddy Tek tek satıyor . Greddy ile senin kini birkaç arkadaşta karşılaştırırrsan sonuca varacağından eminim . Ben getirttirdim .Birkaç yere daha bakayım İnşallah sorununu çözeriz . |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
saol abi ilgilendiğin için aslında pressure sensor evde bi yerde ama bulamıyorum işte kucucuk bi sensor zaten;selenoid eksik birde 2 sini tek tek almaya kalksan cihazın fiyatına denk gelio 2 ucu boklu değnek atsan atılmaz satsan satılmaz.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 07:58 ::::

ne anladık bu işten..bakalım hayırlısı çıkar biyerden...