Bu beyine müdahale etmemiz mümkünmüdür? Değilse, hangi cihazlarla .log alabiliriz.
Şimdiden teşekkür ederim.
Bu beyine müdahale etmemiz mümkünmüdür? Değilse, hangi cihazlarla .log alabiliriz.
Şimdiden teşekkür ederim.
US Performance
müdahaleyi yalnızca dıştan bir Piggyback ecu ile yapabilrsin .. örnek .. emanage .. ultimate vs ..
Log almak için ecu ile alakalı olmasada Innovate in log alabilen bikaç serisi var ..
En temiz çözüm.. Mugen e yolu gösterip .. KPRO Programable ECU almak ..
Kolay gelsin
mügen güzel beyindir istediklerini verirsen arabayaşimdi şöyle yapabilirsin ebayde ariza kodu okuyan minik aletler var obd den onlar ile gayet güzel log alabilrsin
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Sorun şu; aracıma CP 11.5 cr piston aldım ve şuan afr ' m 12.8 lerde bazen 12.4 lere çıkıyo buda ilerde sıkıntı yaşatabilir diye korkuyorum gerçi şuan antalyadayım Ankarada değerler ne olur bilemiyorum. 2. sorunum rolanti valve im (IAVC) ufak ufak kaçırmalar oluyo sebebide sevgili yurocuğumun makalesini okuyarak gaza geldim gaz kelebeliğimi söktüm temizledim bayağıda kirliydi rolanti motor soğukken 1.4 devirlerde seyir ediyo sonra normale dönüyo düşüyo 1.0 a mugen eprom olduğu için rolantiyi ayarlayamıyorum gaz kelebeğine conta kesmekte istemiyorum. İşin aslı aklım kpro da ama aracımı satmassam kpro arayışlarına giricem. Özgün senide aramıştım hatırlarsan mugen le birlikte arıza ışığı yanıyo immo yanıyo bunları nasıl iptal edicez çok rahatsız ediyo beni.
US Performance
Muhtemelen tesisatta mugen çünkü bi çok sensor farklı, ya çok şükür gideri felan çok memnunum ama işte bu arıza lambası felan canımı sıkıyo ayrıca aracın rolantisini ayarlattıramıyorum bunun başka bi çözümü yok mu yakıt sarfiyatımda biraz değişme söz konusu..
US Performance
Dostum zaten beyinden sıkıntı olduğunu solemedim, gaz kelebeğimi söküp kurum bağlayan kısımlarını temizledikten sonra bu sorunla karşılaştım, beyinle ilgili kısmı ise cihaza bağlayıp rolantiyi ayarlatmam sıkıntı burda teşkil ediyo, beyin mugen olduğu için hiçbir cihaz okuyamıyo bağlanamıyo vsssorun bu
![]()
US Performance
Mugen tesisat üretmiyor sadece oem tesisatı kendi ürettigi beyine göre uyarlıyor
Sensorlerde farklılık yok soketlerde farklılık yok tesisatta ince bir olay var sanırsam immobilizer ile alakalı bişi yapmışlar başka da bişi degil
Gelelim mugenin özelliklerine
zengin çalışır 12.4 - 12.8 arası
eger avans algılar ise deviri ceviremessiniz 8000 ne gelmeden kesiklik yapar
gazladınız ve ayagınızı gazdan cektiniz boşa attınız mugen gaz veriri bir miktar daha sonra rolantiyi düşürür hemen yag basıncı düşmesin diye ama bu fazla degildir 1500 deviri gecmez daha sonra yavaş yavaş normal rolantiye döner
Mugen ecu 11.5 cr içindir 12 cr ye kadar sorunsuz kullanılınabilinir
Mugen ecu da 100 oktana kadar yakıt kullanabilirsiniz
RBC ve 70 mm gaz kelebegi kullanabilirsiniz
ITR egzantrik kullanabilirsiniz
AFR niz bu gibi işlemlerden sonra 13.5 14 arasına kadar gelir sorunsuz binersiniz
Eger mugen ecunuz var ve arıza ışıgınız yanıyor ise serviste immobilizeri halletmişlerdir ve bu şekilde de mugen ecuyu takmışlardır yoksa mugen ecuyu söküp serviste immobilizerin yapılmadıgı bir typera takarsanız arac calışır ve bir müddet sonra stop eder
Şayet Mugen tesisat varsa VB gibi yada FB gibi mesela arac arıza ışıgı yakmaz
umarım bilgilendirici olmuştur
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Bundan daha iyi bir bilgilendirme düşünemiyorum, tesisatın farklı olup olmama kanısına nerden vardık?
Aracıma piston taktık ve sonra motor toplanırken farkettik ki vtec yağ basınc sensorunun (yanlışta biliyor olabilirim) olmadığını farkettik tesisatta aradık bulamadık kopma olmuştur diye düşünüp, şimdi ben beyini sattım kpro prb için bekleme durumundayım,dolayısıyla oem beyinimi taktım fakat busefer de o soket olmayınca aracım 4000 devirde kalıyor safe moda a geçiyor, buna ne demeli![]()
işin aslı prb gelene kadar 4000 de kalıcam yuro nun dediğine göre kpro da bu sensorun olmasına gerek kalmıyormuş ayarlanıyormuş.
![]()
US Performance
Şimdi Toda a3 cams- skunk2 yay şapka subap seti,cp 11.5cr 86.5 mm piston olarak yüklendim, mugen yetersiz kalır diye prb aldım 1 haftaya kadar gelecek nasipse, eğer kpro da da aynı olayı yaparsa tesisat mı almam gerekecek..?
US Performance
bu soket olmadan vtec selenoidi çalışmaz
araç vtec açmaz
yag basınc sensor soketi degil bu vtec selenoidinin kendi soketi eger senin aracında burada hiç bir şey takılı degil ise bunun mugen tesisat ile bir alakası yok
daha önceki sahibine danışman lazım ne için kesip biçtiklerini
degil mugen dünyada hiç bir firma öle bir tesisat yapmaz !!! (tabi vtec killer takmadıysa)
bahsettigim gibi mugen ecu ile daha önceleri cok araştırma yapmıştım
taa 2002 konularını bile okdugumu hatırlarım hiç senin bahsettigin gibi birşey görmedim duymadım okumadım
kaldıki VB fabrika çıkışı mugen yani o şekilde ithal edilmiş bir araç üzerinde Mugenin yapmış oldugu N1 ecu ile birlikte tesisatı da var ama hiç bir eksik soket vs vs yok herşey aynı sadece immobilizer ile alakalı bir dalga var
bu arada Toda A3 egzantriklere daha yüksek sıkıştırma gerekir
ayrıca neden todanın sadece yayını almadınız da gittiniz skunk2 yay şapka aldınız ?
oem K20 şapkalar zaten titanium ve todanın egzantik kaplaması da oem retainer lara göredir
skunk2 yay şapka + toda egzantrik ile sorun yaşayabilirsiniz
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)