|
|
#1 | ||||
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
P1298 Electric Load Detector (ELD) Circuit High Voltage, arıza kodunu hangi durumlarda verir.
misal ecu içerisinde tamamlanmamış bir devre var ise bu arızayı verir mi ? ben aracıma ecuyu takarken immo çipinin tek taraflı ayaklarını söktüm. aynı ecuyu başka bir arkadaş taktı aracına o anahtar kodlattı. onda arıza ışığı yanmadı bende yanıyor. sorun buradan kaynaklı olabilir mi ? teşkkürler. __________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
||||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Otomobil: Tegrahawk
|
ikinizinde aracı aynı yıl aynı modelmi???
__________________________________ 5.3 sec..
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
evet abi aynı model ve yıl.
kullandığımız ecuların kodlarıda aynı. __________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
bırcet bende -0.19 düşük voltaj görünüyor, sende bu değer artı mıydı hatırlıyomusun
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
![]()
|
ELD ile ilgili birşeyler yazıyordu kodda high voltage idi zannedersem. ELD high voltage arızasıda bu koda denk geliyor kodda hatırlamıyorum açıkçası
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
||
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
işte senın değer eger dedıgın sebepten yüksek voltaj sa ımmo cıpıne gıden voltaj eksık oldugundan yüksek cıkıyodur dıye tahmın edıyorum
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
şimdi eld herhangi sistemde yüksek akım çeken bir şey var diycem ama orjinal beyinde yakmıyordur tahminimce genelde bu arızayı altarnatörden verir..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
abı ama oem ecu ıle vermıo , alternatörden se eger oem ecu baglıykende vermesı gerekmezmi ?
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
|
obdden eldnin değerlerine bakmak en kolay yol __________________________________ 5.3 sec..
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
işte bende d17 yı ecu takınca -0.19 düşük voltaj var ama arıza yakmadı, emrenın ımmo çipinin ayaklarını kesmiştik ondandır dıyorum ama emın değilim tabıı
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
peki abi bu değer ne olmalı normalinde var mı bir bilgin ?
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
Kanka onla ilgili hiç problemim olmadı map yaptığım araca ilk onu iptal ediyorum widebandı bağlıyorum
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
e abi hondatada öyle bi seçenek var ama işte bizde oem ecu+pigyback kullanıyoruz
![]() ozaman stock bi aracı makinaya bağlatayım ben göreyim yaklaşık değerleri. __________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
aklın yolu bir aynen kankam
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |