|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Black&White GTR...
|
Arkadaşlar bu beyinlerden hangisi neden tercih etmeliyim tecrübe etmiş eksileri artılarını bilen siz değerli arkadaşların önerilerine ihtiyacım var.şu an ms var üstünde ama bunlardan birine geçmek istiyorum.bu beyınlerı alınca extra bırseyler alacakmıyım tam olarak neye ıhtıyacım var.ms beyını bunlardan bırı ıle degıstırme bana artı olarak yada eksı olarak en saglar?
Son Düzenleyen JDMazda_GTR; 10-01-2011 14:01. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
ms'in nesinden şikayetciysen haltech'de o özellik/durum nasıl anlatabilirim
__________________________________ dp-engineering&haltech&UtkuSelamoğlu |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
ıkı marka da da plug & play var mı yoksa unıversal mı alıcaksın?
unıversal alıcaksan malıyet olarak haltec uygun olur. ama haltech unı. ıle de ugrasılmaz. __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
haltech universaluğraştırır biraz, base map filan __________________________________ dp-engineering&haltech&UtkuSelamoğlu |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
komple tesısat yaptık sıfırdan. ruyalarımda soketler pınler fişler renkli çzigli kablolar üzerime üzerime geliyordu
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
tempra soketleri filan neler neler kullandık![]() harness'ı manualdekinden farklı renkli kablolardan yapmışlar. hergün akşam 10da başla gece 3'e kadar evin garajında elektrik sobasıyla ![]() bobinden çarpıldıklarımı hiç sölemiyorum bile __________________________________ dp-engineering&haltech&UtkuSelamoğlu |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Impreza GC8 - Audi S3 8L - R21 Concorde - International Scout V8 4x4
|
Yahu gören de haltech ne kadar zormuş sanacak. Ankara'da Agu motorlu VW'e OZgün bağladı, 3-4 saatte yaptılar komple tesisatını, marşa bastılar oldu bitti. Bir kere base map sorunu diye bir şey yok , generic map'ler var 6 silindir, 4 silindir için. Atıyorsunuz ecuya, tek marşta çalışıyor Haltech (sorunuz : Oz)
Gelelim bana, ben sport 2000 aldım m3 e, geçen evde oturduk canımız sıkıldı , external map sensörünü bağladık, sonra internal map sensörünü barometric correction yaptırdık. Daha sonra akşam uyku tutmadı, iat ve ect sensörlerini bağladım calibrasyonlarını yazdım, correctionları ayarladım, egt sensörü girdim correction'unu yazdım, wideband girdim, wideband'e bağlı enrichment tablosunu yazdım, haltech üzerindeki firmware'i 1.08 e yükselttim. Bunların hepsini evde yaptım. Haltech Sport serisinin eski nesil e7 vs. ile hiç ama hiç alakası yok. Keza hala piyasada bulunan e6x ve e11x serisi de güzel ecular. e6 ve e11 halwin diye bir yazılım kullanır, sport serisi ise ecu manager diye bir yazılım kullanıyor. Base mapleri şu adresten bakılabilir : Platinum Basemap Downloads Ayrıca tesisatını yapmak isteyenlere bağlayacak işten anlayan kişi tavsiye edebilirim. Mesela demin bahsettiğim Agu motorlu araca Haltech'i bağlayıp 4 saatte çalıştıran kişi Bekir'dir. Quattro Garage Ankara'nın sahibi. Bir çoğunuz kendisini yaptığı LPG'li m5'lerden tanırsınız, iyi LPG montaj ustasıdır aynı zamanda. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
aem de bıldıgım kadarıyl plug & play var ama haltechde sanırım yok daha dogrusu emın degılım.tam olarak arastırma sansım olmadı.benım ogrenmek ıstedıgım su.ms ile bu ürünlerın farkı nedır? bana ne gıbı artı saglar malıyetden daha onemlı olan sey hangısı ugrastırmaz haltech ıle ılgılı montajındakı sıkıntıları duydum zaten.su an ms kullanılyorum ve sıkıntım yok ms den artıları nelerdır ben haltech den daha cok aem den yanayım ama bu ıs ıcın ne lazım ne kadra patlaycak bunları ogrenmek ıstıorum.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Koray, Aem hem hız olarak, hem de genişleme özellikleri olarak Haltech'in eline su dökemez. Haltech kadar gelişmiş bir ecu değil. Ha senin işini görür ayrı. Ama çift çekirdekli işlemciler işin içine girdi mi iş değişir. Hem Haltech , binlerce dolara satılan MoTeC ile aynı anakarta sahip. Bunu da unutma.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
__________________________________ dp-engineering&haltech&UtkuSelamoğlu |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
TechTurkey
|
Haltech i ben bağlayacam sıkıntı yok Koray Extradan 1-2 bişi alman gerekebilir gerisi gereksiz Haltech in yanında 1 coolant temp 1 de air temp okadar
Skoda 1.8T ye bağladım direk Çalıştı sorunsuz yürümekte suanda, @miniğim keske zamaınında lagunaya Haltech deli para olmasaydı ondan alaydık Hızlııııı Haltech Motec ikiside en hızlı işlemciye sahipler bildiğim kadarı ile __________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#13 |
![]()
|
ıyı de gurselcım cok guzel yazmıssın. sızın bagladıgınız arac nedır??
mustafa ugrasmıs peugeot ben ugrasmısım renault ![]() ozgunle en sonunda sokup atma kararı verdık. hatta arkadasla bır daha gorusmedık hahahaha
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
kanka sımdı bakıorum haltech kendını asmıs. ozaman bızım ugrastıgımız ecu ıle suan kı ecu arasında daglar fark var. hatırlıyor musun clıo da neler yasadıgımız. Dou ıle sabah aksam ugrasmalarımızı. sımdı sıtesıne gırıorum adamlar ep3 e bıle p&p ecu yapmıs. haltech ıyıdır. __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
TechTurkey
|
uheheuheuh
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Miniğim ben daha arabaya bağlamadım. Herşey mükemmel olsun diye evde masanın üzerinde gerekli her şeyi bağlayıp calibrasyonunu yaptık, araba üzerinde kasmayalım diye..
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
![]() ![]()
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#18 | |
|
TechTurkey
|
suan sorun varmı ? yok dimi ?
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
TechTurkey
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |