|
|
#1 | |||
![]() |
B18'lerde kullanabilecegim en verimli knock sensor
marka model ne olabilir ? saygılar.. __________________________________ Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
knock link die bi unite var onu alırsan güzelce kalibre eder tunerın sona güzel güzel sürersün
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
takım olarak buldum alıyorum. bosch sensorü de kitin içindeymiş.
tesekkurler.. __________________________________ Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK Son Düzenleyen alperx; 12-01-2011 07:15. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
__________________________________ Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
B18'in neresine takacan onu
![]() Delme işini kendin mi yapacan |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
takarız bir yerlere gerekirse açarız
![]() illa ki biryerlere takılır ![]() yapınca haber veririm __________________________________ Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: loadinkkkkkkkkkkkk
|
nerden aldınız acaba?
__________________________________ no car no fakin fuel |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
cahilliğimden soruyorum ne işe yarıcak abi bu ?
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: loadinkkkkkkkkkkkk
|
avans vurduğu zaman yanıyor
__________________________________ no car no fakin fuel |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
yeşil normal sarı limitte kırmızıda avans vurdugu zaman yanıyo işde abi
yuva vardır heralde
__________________________________ fuck love , i need a car (:
Son Düzenleyen !KO; 12-01-2011 12:16. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
amerikadaki ls/vtec'çiler burayı uygun görmüş denemiş güzel oluyormuş.
şarj dinamosunun vidalarından resimdekini çıkarıp oluşan yuvaya da knock sensorü takıyorsun.
__________________________________ Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK Son Düzenleyen alperx; 12-01-2011 12:30. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Eğer illede B18 Bloğa takcam diyorsan Knock sensörünü sana tavsiyem DC2-R nickli Fuata danış derim çünkü zamanında çok konuşuldu bu Knock sensör olayı ama unutmaki P28 beyin ile okuyamazsın vuruntuyu başka beyin kullanman gerekir..
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
knock link ayrı bi ünite ecuyla işi yokki :S __________________________________ fuck love , i need a car (:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
yok ya ben beyinle okumayacagım zaten.
sensöre bağlanacak olan yukarıdaki Özgün'ün bahsettigi "knock link" ile sinyal alacam. manuel olarak vuruntu varmı görmek için. kalibrasyonu da kolay hem de. __________________________________ Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#16 |
|
TechTurkey
|
ALLLLA bilmeden Ne güzel yorumlar geliyor YAA HAYRET EDİYORUM İNANIN HAYRET Knock linki bir inceleyin ondan sona yorum yapin
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|