|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
aracıma tavsiye uzerıne turbo tımer taktırdık. baglantısını yaptık. sıstem devreye gırıyor .fakat calısırken 900-1000 devır cevıren arabam anahtarı cıkarma sırasında 800 devıre dusup tekrar 1000 devıre cıkıyor . yada soyle solıyım araba stop edecek gıbı yapıp calısmaya devam edıyor. baglantıda problemmı var. o2 sensor gırısını ecu ya baglamadık.yazdıgı gıbı dırek sase baglantısı yaptık.markası apexı. 1 de dızel araca takılmaz dedıler beynı yakarsın dedıler. kullanan montajını bılen arkadasların yardımını beklıyorum.
|
|||
|
|
|
#2 |
![]() |
bağlatıda hata vardır veya timer arızalıdır, 2 arabamdada kullanıyorum, birçok arkadaşımın arabasına taktırtdım böyle sorun olmadı
accent dizel ama soru yok çalışıyor __________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
|
istanbul anadolu yakasında bu ısten anlayan bı yer bılen varmı.
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: JJ Saxo évo-II
|
bende de aynı şey oluyor hiç telaşlanmamıştım
__________________________________ Saxo évo : 13.824 sn. ![]() Piston Garage & OverBoost Garage Nazmi TOÇAK |
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
|
montaj hatalı, araç kontak kapalı çalışırken şarjı kesiyor olabilir. kontak kapatında fan açıksa çalışımaya devam ediyormu?
__________________________________ utku selamoğlu |
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
|
beyin meyin yanmaz neden yansın o kontasğı bağlayan arkidiştede hata olabilir ben orjjinal dede gördüm aynı ağrızayı
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Uno
|
evet orjinalde de oluyo, evo'da de canavar gibi çalışan timer turbo civic'te benzer sıkıntıyı yapmıştı. montajla alakalıdır, çok önemsencek bişey değil bence.
__________________________________ peynir spec |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |