|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
VF(sanırım 35)TURBO, HKS HEADERS+ BORU +SONSUSTURUCU'LU GC 8 İÇİN EN UYGUN VE UCUZ YOLLU HANGİ BEYNİ ÖNERİRSİNİZ. DAHA SONRA MAKİNASINI GELİŞTİRMEK NAMINA HİÇBİŞEY YAPMICAM BU HALİYLE VERİMLİ Bİ ŞEKİLDE BİNEBİLMEK İSTİYORUM BUNA GÖRE YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. ELİNİZDE SATILIK VS. VARSADA İLGİLENİRİM __________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
EcuFast
Otomobil: Günlük f430-Haftasonu 106 vts =p
|
Elimde greddy e-manage var 2. el haberin olsun
Fiyatı diğerleriyle birlikte veririm
__________________________________ ECU FAST |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
gerek yok beyine falan yaw sor xort abine adam 35r la beyinsiz geziyo
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Çaça Spec C
|
35te beyin regulator vs gerek yok
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
evet ben koray agamın buraya yapacağı yorumu bekliyorum aslında benım kafamı karıştıran çokda oturup dertleşemedik ama Özgünün demesi üzerine beyinsiz ayarın neye yapılacağı araba deli gibi zengin çalışıyor ilk marşda gerçi sonrasınıda çok bilmiyorum alıp geldikten sonra daha bi münasebetimiz olmadı gerçi göstergeler falan bağlanınca ne olduğu çıkıcak ortaya tabi acaba safc falan benim işimi görürmü ?? emenage ile ultımate arasında çok fark varmı ?? remap benim işimi çözermi vs.vs. bide ben bunların ayarı ıle falan hayatta ugrasamam bı kere yaptırırım bınerım elımı surmem hanı yagı suyu degıstırır gıbı ayda yılda bı kontrol ettırırım Özgune falan artık öyle binerim __________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
moruk bizim imhotepin arabasındada neo var mesela ayarını özgün yapmıştı zamanında 1,2 basıyor sorun yok bence senin işini görür
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
valla abi neo ile sıfır e menage aynı para yazıyor aşşağı yukarı malum sitede tabı bız ne verırız o ayrı sonraultımatenın 2. eli ile sıfır emenage aynı para :S:S falan fılan veya neo yerıne safcII arasında ne fark var kullanımında
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
heeee
gülüm ben hiç birinin fiyatlarını bilmediğim için neo nun daha ucuz olacağını düşünerek o yorumları yaptım
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
en basitinden apexi safc ler var bunlardan bi tane alalım o zman fiyatları uygun benım için ilerisi gerisi de yok böyle adam gibi binebilelim yeter
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
allah arazı olsun
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Aynen benim yazacağımı Özgür yazmış. Şu şekildeki bir Setup için Safc yeterli olacaktır. Özgür'ün araba gibi Evc'de alırsın bir Mod sakin kullanım Diğer mod daha agresif kullanım olarak devam edersin.
İlerde Turbo upgrade yapıp Enjektör'e gireceğin zaman Ecu bakmak daha mantıklı. Arabanın motor içi detaylarını bi Pm atsana Faruk ne var ne yok. __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Tabi ya
Regulator var ama Basınç basmadığım için çok ayar gerektiren bir durum yok 0.4 Basıyorum
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
abi valla ilerisini düşünsem elımde ne guzel turbo enjektor cooler da var ama düşünmüyom benım için başı sonu bu kadar yeter daha ne olsun dediğiniz gibi bi safc bi ayar miss __________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Kardeşim bu arabaların internalleride, şanzımanıda malesef zaten senin seçtiğin setupun ötesine izin vermiyor. VF35 en güzel seçim oluyor
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#17 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#18 |
![]()
|
Vf 35, Sti Tmic, Headers, Komple Egsoz, Safc ile gayet güzel olur. 1 bar basınçla.
Down Pipe varmı arabada ? __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
stı tmic iyi paraymış beeh dediğim gibi boru yaptırsam benim coolerı değerlendirsem fmıc hesabı ??? İntercooler (65 x 21.5 x 4) 5,7 lt geliyor __________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |