|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: CUPRA R
|
arkadaşlar yazılımım 1.5 bar destekliyor yokuşa geldiğinde veya aracım yüklüyken 1.5 basıyorum ama düzde aracım boşken 1 bara kadar düşüp sabit kalıyor bunu düzde 1.2 veya 1.3 te sabit tutmak için ne yapmam lazım veskeyt sonuna kadar açık
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
Turbon basıncı basamıyor olabilir osman.. Yüklü veya yokuş yukarı görüyor ama düzde görmüyorsa turbo gidici olabilir..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
olabilir mantıklı
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: i olmayanun bu forumda ne işi var ???
|
wastegate de sorun olabilirmi ?
__________________________________ Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ: |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: loading..
|
başka bir konuda wastegate ile oynadım demişsin n75 sağlıklımıydı oynamadan önce şuan neler yaşıyor acaba aracın
__________________________________ piston garage |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
manuel veskeyti sonuna aldım n75 falfi elektironik olan değilmi dv mi değiştim forge kullanıyorum ordam bir şüpem yok
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: İndirimli İst Kart
|
alt devırden basıyosan eger araba peak vuruyo ust devırlere geldıgındede normal basması gereken cont basınc basıyordur.yazılım 1,5 desteklıyorsa mbc al tak b tane onla ac basıncı ama zaten o turbo ıle basıcagın cont basınc en fazla 1,3 flan olcaktır 7k ya gelırken zaten dusucek yıne devrı bıtırene kadar da basamazsın aynı basıncı.
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#8 |
![]()
|
5 bin devire geldiğimde 1 barda kalıyor hatta 6000 devirde 0.9 olduğuda oluyor mbc ile 1.3 de tutabilirsem 10 numara olur sorunum çözüşürmü
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: İndirimli İst Kart
|
mbc ıle 1,3 bıtıremezsın yıne 0,9 bıtırırsın wg den dolayı onun kesıcıde kaldırabılcegı deger en fazla 0,9 demekkı ama daha fazla basıncla cont yurutursun arabayı mbc takarsan
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: loading..
|
IAT değerine iyi bak 3.vitesden sonra çok ısı görüyorsan cooler büyütmen gerekebilir o basınçlarda. bu yüzden conta yakan çok insan var
__________________________________ piston garage |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
intercooler ı büyüttüm şuan intercooler ım güzel mbc yi bir deniyim bakalım sonuç ne olucak
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |