|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Vw Polo 6n
|
chip yapılmış bir araca piggy back yapılabilir mi acaba? amaç yeni mod parçaları takıldığında aracı ona göre tune etmek ve yeni birşeyler öğrenmek? bunun için wideband gerekli galiba, belli devir aralıklarına göre bir ayar yapılıyormuş
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
wide band işi arabada kalıcı olacaksa bi araba parası harcarsın..
AFR ve Advance ayarlıyabildiğin bir Piggy back aracın chiplide olsa chipsizde olsa takılabilir.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
Otomobil: Sıralı VI
|
pardon 350 400 dolara araba varmı ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Real time set yapılacaksa programı çalıştıracak laptopu o paraya alamazsın..
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
şu anki güncel orta halli bi laptop iş görmezmi? ki ayrıca wide band kalıcı olunca neden pahalı oluyor? __________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
Son Düzenleyen senna; 21-08-2007 22:28. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
|
burda real time tunedan bahsetmiyorsunuz, arabada kalıcı wideband olucaksa araba parası harcarsın yazmıssınız, bende size wideband gostergeleri maximum 400 dolara mal olur yazıyorum wideband icin ne laptopu ne programı lazım anlamadım, alıp takıyorsunuz farklı seylerden bahsediyoruz herhalde.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechTurkey
Otomobil: .......
|
şimdi lap top pahalı
wide band pahalı o zaman standart binmeye devam __________________________________ Her Lafa vericek bi cevabım yok,olsada asaletimden değil seni sallamadığımdan susarım. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
|
chip yapılmıs arabaya piggyback takabilirsiniz bir sorun olmaz wideband ile ayar tabiki daha saglıklı olur.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
ne bilim 0.1 saniyelik Can lag bile bile gıcık eder adamı heralde..Kimse bi P3 koymak istemez oraya..Ki öle bi durumda kontrol ekranını şöle touch screen doble dim bi teyp den idare etmek ister kullanıcı..Hızlı bi Car pc ile yürür sanki bu iş ?? Yanlışmı düşünüyorum..
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
örnek olarak bu yeter car pcye falan gerek yok p3 falan koyanda yok pcnin yaptığı işlem ok adar karmaşık değil voltaj değerlerini okuyan sensorun verdiği değerleri değerlendiricek __________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Vw Polo 6n
|
atmosferik bir araç için hangi marka piggy back tavsiye ediyorsunuz? sahibinden.com da 300-400 ytl'ye 2.el parçalar var mesela...
tek tek parça model ve tahmini fiyatlarını çıkarabilirmisiniz ? Son Düzenleyen polo34; 21-08-2007 22:40. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
bi lambda sensörü ve dispilayi ile koca real time eprom emulatör ünitesini bir mi tutuyorsunuz..Ben biraz büyük düşünmüşüm galiba..wide band ı yanlış anladım sanırım..
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
|
bende bi anlayabilsem
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
TechTurkey
|
wideband AFR göstyeriri 450 ile 1000$ arasındadfır üstünde değil
![]() 2 laptopu alan ayar yapamaz yaparsa makina kırılma riski yükselir extradan ayar paso bozulmaz belirtim
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: kamyon
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: ...
|
wıdeband kollyband gıbı bısey bence...
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
TechTurkey
Otomobil: .......
|
yannış biliosun nanoband o hem ekonomi hem performans
__________________________________ Her Lafa vericek bi cevabım yok,olsada asaletimden değil seni sallamadığımdan susarım. |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
Veya bizim gibi custom map coder ların böle bi sistemi araçlarında taşıması fena da olmaz..(: |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |