|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
selamlar arkadaşlar ,
Innovate MTX in seri yada analog çıkışı ile target afr deneyen oldu mu hiç ? standalone da ? nasıl verimlilik. Innovate çok iddaalı çıkarttı MTX i . denemek istiyorum , kullanan varsa fikirlerini almak istiyorum . |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Bende bunu merak ediyorum... Ne kadar sağlıklı oluyor ?
Güncel.... __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Target AFR standalone beynin fonksiyonu , AEM yada Innovate olması çok fark yaratmaz.Wideband beyne 0-5V arası bir voltaj gönderiyor , ecu da buna göre haritalandırmayı yapıyor.
__________________________________ ***LAND OF HARDCORE DRIFTERS *** Drift Kulübü - Başkan Yardımcısı Blog'um ! http://drifttr.com/ |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
![]() Aem le denemiş olanlar da elbet vardır . response u ne durumda oluyor merak ediyorum . yolu uzun çünkü sensörden göstergeye oradan datalogger a oradan beyine ve işlemeye. MTX in programlanabilir analog çıkışları(voltaj) ve ayrıcana seri çıkışı var standalone da kullanılabilinecek. en üstteki grafiğe bakılırsa da AEM e göre de 4-5 kat hızlı . fiyatı da aem le aynı. bu sadece benim içn değin , MS yada Vems vs. hatta e-manage (önündeki seri girişten ) bile kullanan arkadaşların işine yarayabilir. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |