|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
![]() arkadaşlar yakında arabam turbo olıcak elimde bütün parçalarım hazır ama şu beyin işinin içinden çıkamadım bikere yapıp temiz bişi yapmak istiyorum o yüzdende yardımlarınıza ihtiyacım war bilen arkadaşlar büyük enjektörmü takayım yoksa 5. enjektörmü arabayı street için hazırlıyorum o yüzden aslında büyük enjektör pek tercihimden yana değil daha da çok yakmasını pek istemiyorum tabiki turbo araba çok yakıcak spor araba nede olsa ama 5. enjektör bana biraz daha makul gözüküyo bunun için ne kullanmalıyım hem 5. enjektörü sürecek hemde yakıt hava karışımını sürekli her devirde sabit tutacak hangi parçaları kullanmalıyım şimdiden çok teşekkürler |
|||
|
|
#2 |
|
Otomobil: k20a2... UD corsa...
|
vts turbo nıcklı arkadasmız yardımcı olur onunda saxo turbosu var oda ankarada ıyı sekılde yardım alabılırsın
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
|
aem FIC diorum
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: i"S" it love
|
Ahmet abi ultimate taktı!
|
|
|
|
|
#5 |
|
Misafir
|
bende satılık bluebox var istersen
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
|
ahmet arkadaşımızın cevap vermesini bekleyelim ultimade den iii sonuc aldınmı ahmet ?
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: E30 324d-AE86X2-Sakoturbo-VitaraX2-106 gti
|
Süper Sonuç Aldim...
__________________________________ Tr FWD drag record -- 11.4sec ![]() |
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 200sx
|
5. enjektörle fln olacak iş değil,
en kötü ihtimalle daha büyük enjektör + safc alarak çözümlemeni öneririm |
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: TT-R Quattro, 106 GTI, 11 CBR1000RR...
|
5. enjektor ve uygun fiyat oldugunda yurkt dısındaki pug ve cit grubunda direk smt hatta
smt ile arastırma yaparsan cit için hazır 5. enjektor yuvası bile var ![]() ama fiyat için ne dusunuyosun bilmiorum buyuk rakam artarsa prof ecular var ileriye yonelik mantıklı ama tuzlu. baska bi secenek Aem denendi sanırımda olmus |
|
|
|
|
#10 |
|
Misafir
|
teşekkürler arkadaşlar bende laptop yok masa üstü kullanıcısıyım bluebox yada e-menage felan bildiğim kadarıyla bil. yardımıyla ayarlanıyo ben içeriden ayar yapabileceğim bi sistem arıyorum bölece daha verimli olur istediğim zaman kısar istediğim zaman açarım böle olursa ne tavsiye edersiniz (ya kardeş sende çok şey istiyosun demeyin pls
)
|
|
|
#11 |
|
Misafir
|
neyi açıp kapıyon musluk mu bu
bilgisayar olmadan ayarları nasıl yapıcaksın? beyin alıcaksın ayarlarını yaptırıcaksın, sonra eğer istersen boost kontrol vb. alıp basıncı kısıp açıcaksın... |
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: i"S" it love
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Misafir
|
çok şey istiyosun demeyin demiştim ama neyse olsun kısıp açmaktan kastım bu yakıt hava karışımı bikere ayarlandığında hep aynı kalıyo dimi hava sıçaklığından mevsim değişikliğinden felan etkilenmiyo eğer öle ise zaten ayar yapmaya gerek yok benim kastım buydu içeriden ayarlansın cvp yazan arkadaşlara çok teşekkürler safc 2 yada safc neo alıcam büyük ihtimalle teşekkürler arkadaşlar herkese ii forumlar |
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: TT-R Quattro, 106 GTI, 11 CBR1000RR...
|
bu istediklerin biraz s................ da, canım cennette olsun gibi bişey oluyo
atmosforik bi arabayı turbolamak cok kolay bişey degil, hakkını vererek yapmak lzm sadece shfc ile o iş dogru olmaz istersen daha dusuk maliyet ile nos takıp,1-2 tane yedek tup al shfc ile benzini belli oranda ac |
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
hem 5.enjektör hem safc süper seçim böyle olur..
|
|
|
|
#16 |
|
TechTurkey
|
ya siz dalgamı geçiosunuz ne 5 i ya ilkel metodlardan kutulun artık5.enjekor kim ya
adam gibi beyin koyun adam g bii enjeotr koyun kontrol edin amele gibi 5. enjektor Felan saçmalamayın insanlarada yanlış uygulatttırma yapmayın
|
|
|
|
#17 |
![]() |
belki sitede yeni bir üyeyüm fakat OZ nickli arkadaşa katılıyorum
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
atmosferik makinayı turbolamak çok zor iş heleki o fransızsa.. etrafda yürüyen arabaları görünce çok kolay yapıldılar sanıyolar.o yüzden bırak arkadaş 5.enjektör yapsın bişey sormadı farzet..
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Baya oldu bu işlerin içindeyim.En iyi bildiğim şeyde "Ekonomik modifiye olmaz" sözünün doğruluğudur.Elbet bi yerden çıkacaktır ucuza kaçmanın sonu.
__________________________________ ***LAND OF HARDCORE DRIFTERS *** Drift Kulübü - Başkan Yardımcısı Blog'um ! http://drifttr.com/ |
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|