Kayıt ol

Eski 28-08-2007, 13:20   #1
exvti_newgti
Misafir

turbo saxo beyin yardımı 2

arkadaşlar kusura bakmayın ben açtığım daha önceki konuda gerekli cvpları alamadım neyi nasıl kullanmam gerektiğini bilmiyorum bi arkadaş düzgün bi şekilde yardımcı olursa çok sewinirim

NOT : Gereksiz polemikler saçma sapan cevaplar yazılmaması rica olunur yardım etmek isteyen arkadaşlar yazsın yardım etmek istemeyen bilgisini kendine saklamak isteyenler istediklerini yapmakta özgürlerdir isteyen yazsın isteyen sadece baksın zorla yazıcak değilsiniz nede olsa
Eski 28-08-2007, 21:49   #2

Otomobil: 11'Corolla

efe-E - MSN üzerinden Mesaj gönder
abicim öncelikle eğer turbo yapıcaksan aracını , bilgili ve hünerli ellerde yaptırman önemle rica olunur.ileriki aylarda motoru kucağına almaman için birinci şart.

ikincisi ise turboyu yaptıktan sonra , Air/Fuel Ratio 'yu ideal biçimde ayarlayabilmen için bence SAFC'yi değil standalone ECU'ları tercih etmen daha sağlıklı olur.Bir kez map yazıldıktan sonra sağlıklı ve için rahat bir biçimde kullanırsın arabanı.

Ben bir önceki konuda örnek göstermiştim, KMS diye bir Ecu'yu çoğunlukla tercih ediyor İngiliz ve Fransız Gti&Vts Kullanıcıları.Onun dışında Miniks'lerin dükkanlarında satılan AEM EMS'yi de tercih edenler var.Bir arkadaşım Subaru'suna Apexi taktı o da memnun.Sen aralarından en uygununa ve fiyat önemliyse en ucuzuna kendin karar vericeksin.

Plan,program sana kalmış durumda burada herkes bir şekilde yardımcı olmaya çalışacaktır,önemli olan gelen yanıtlara agresif cevaplar vermemen.Çünkü bu forumdaki herkes bilgili,çünkü burası türkiyenin en iyi modifiye teknik forumu.

Saygılarımla;

Efe

Takılma
efe-E isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 29-08-2007, 01:20   #3

Whiteside Impreza - ait Avatar

Otomobil: 1g63

Diğer topicide okudum.Öncelikle sana şu soruyu sorayım cevabına göre yazıcam.Ne kadar bütcen var maximum bu ecu ve enj. update olayı için?
Whiteside Impreza isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 29-08-2007, 14:10   #4
exvti_newgti
Misafir

efe-E sağolasın kardeşim

whiteside impreza kardeşim max 1000 ytl çıkarabilirim yada 100 200 daha fazla
Eski 29-08-2007, 16:05   #5

M U R A T - ait Avatar

Otomobil: corsa d sport

M U R A T - MSN üzerinden Mesaj gönder
aem pigyback 800 lira civarı geri kalan paraylada enjektör alabilirsin...

hayat arabamla 2011 mil.
M U R A T isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 29-08-2007, 16:20   #6
exvti_newgti
Misafir

sağolun arkadaşlar ama şöle bişi war bu parçalar bildiğim kadarıla japan araçların harnessi ile birliklte geliyo bunu nsıl uyarlayabilriz acaba hangi sesörleride almak gerekir
Eski 29-08-2007, 19:11   #7
TechWorks

senna - ait Avatar

Otomobil: billet

exvti_newgti´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sağolun arkadaşlar ama şöle bişi war bu parçalar bildiğim kadarıla japan araçların harnessi ile birliklte geliyo bunu nsıl uyarlayabilriz acaba hangi sesörleride almak gerekir

harness falan gelmes eğer sen istemedikten sonra kendi otomobilin için

diagram yoksa en fazla sinyal takibi yapılarak takılır problem olmaz sensorler ise senin hangi ürünü alıcana bağlı birazda

eleştiri gizli hayranlıktır.
senna isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 29-08-2007, 19:15   #8
TechWorks

senna - ait Avatar

Otomobil: billet

efe-E´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
abicim öncelikle eğer turbo yapıcaksan aracını , bilgili ve hünerli ellerde yaptırman önemle rica olunur.ileriki aylarda motoru kucağına almaman için birinci şart.

ikincisi ise turboyu yaptıktan sonra , Air/Fuel Ratio 'yu ideal biçimde ayarlayabilmen için bence SAFC'yi değil standalone ECU'ları tercih etmen daha sağlıklı olur.Bir kez map yazıldıktan sonra sağlıklı ve için rahat bir biçimde kullanırsın arabanı.

Ben bir önceki konuda örnek göstermiştim, KMS diye bir Ecu'yu çoğunlukla tercih ediyor İngiliz ve Fransız Gti&Vts Kullanıcıları.Onun dışında Miniks'lerin dükkanlarında satılan AEM EMS'yi de tercih edenler var.Bir arkadaşım Subaru'suna Apexi taktı o da memnun.Sen aralarından en uygununa ve fiyat önemliyse en ucuzuna kendin karar vericeksin.

Plan,program sana kalmış durumda burada herkes bir şekilde yardımcı olmaya çalışacaktır,önemli olan gelen yanıtlara agresif cevaplar vermemen.Çünkü bu forumdaki herkes bilgili,çünkü burası türkiyenin en iyi modifiye teknik forumu.

Saygılarımla;

Efe

piggy backte bi kez yapsak yetmiyomu düzgün kullanım için yada şöle diyim bi kez map yazmak yeterli oluyomu bi makineyi düzgün yürütmek için

eleştiri gizli hayranlıktır.
senna isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 30-08-2007, 16:20   #9

senna´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
piggy backte bi kez yapsak yetmiyomu düzgün kullanım için yada şöle diyim bi kez map yazmak yeterli oluyomu bi makineyi düzgün yürütmek için
kullanmadığım için bilmiyorum ama daha önce başka bir forumda s-afc'nin uzun süreli aynı kullanımda , sanki çalıştırılmıyormuş gibi algılayıp , kendi kendine reset attığını okumuştum. Bu da bilmeyen için zor bir durum yaratabilir. O yüzden söylemiştim.

Saygılar

Takılma

Son Düzenleyen efe-E; 30-08-2007 16:59.
Eski 30-08-2007, 18:38   #10
exvti_newgti
Misafir

arkadaşlar megasquirt hakkında bilgisi olan warmı acaba?
Eski 30-08-2007, 23:51   #11

http://www.megasquirt.info/

MegaSquirt en ucuzu fakat en meşakatlisi(imiş).

Takılma
Eski 02-09-2007, 22:33   #12

sülüman - ait Avatar

Otomobil: Mjet-jiguli

http://www.sahibinden.com/displayite...68&keyword=106

bunu buldum nette

DÜNYADAKİ CENNETİM MEMLEKETİM...
sülüman isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 02-09-2007, 22:35   #13
exvti_newgti
Misafir

sülüman teşekkür ederim ben konuşmuştum arkadaşlar daha önce sağolasın

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 08:06 ::::