|
|
#1 | |||
![]() |
318is için hangi afc uygundur acaba ?
__________________________________ Drops upon Death . . |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
afc select modeli avrupa üretimi araçlar için daha uygun
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
peki şeması varmı acaba 318 is içinn
__________________________________ Drops upon Death . . |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
beyin şeması mertte vardır zaten afc de 10 tane kablo var uygun kablolara paralel giricen mehmet efendi
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
select felan bulman baya zor hangi modeli alırsan al bağlantıları aynı bi sıkıntı olmadan bağlarsınız ben neo da afc 2 de 1 de bağladım google a safc pin out die aratırsan direk bulursun aracının pinlerinide bi avometreye bakar tık tık bulabilirsin
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Vw Polo 6n
|
kardeş eğer ankaraya yolunda düşerse aracını gözün kapalı boosted pug arkadaşımıza teslim edebilirsin, ben istanbuldan kalktım gittim, aracıma beyin şeması bulunamıyordu, sağolsun arkadaş bulmuştu, 30 dk'dan daha az sürede apexi neo'yu araca bağlamıştı ... tavsiye ederim ... yaptığı montajın en güzel yanı ne yaptığını bilmesiydi, aracı kurcalayıp deneme yanılma ile zarar vermemişti anlayacağın ....
__________________________________ Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |