|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşımızın crx e çip yapalım dedik ve herkesin yaptığı gibi PR-4 integra Beyini aldık.Çip soketini yaptık,SST27SF512 Flash aldım,ECtune ile hazırlanmış yazılımı Wellem eprom cihazı ile Eproma yükledim.Epromu beyne monte ettim beyni araca takıp marşa basıtığımızda arıza lambası hiç sönmüyor.Araç çalışıyor.AFR den Çok zengin olduğunu görüyorum zaten değerler 10 AFR de sabit kalıyor.böyle oluncada hemen kapatıyorum aracı.Beyinin üzerindeki Epromu söküp epromsuz taktığımda bile araç çalışıyor.Yani beyin bozuk olsa araç çalışmaz.Daha önce bu işlemle uğraşan oldumu? Bu epromu değiştirmekten başka değişmem gereken devre elemanı varmı?yada iptal etmem gereken direnç Jumper vs.
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|||
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
![]() |
ne oldu mkt bulamadın mı sorunu
ulen hangi işim rast gidiyor ki bu gitsin
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Honda 98 Vti
|
Ben bir forumda yanılmıyorsam hondatech te görmüştüm beyni karşımıza alında üst tarafta bir kaç direnç diyot iptali yapılıyordu yanımlıyorsam bulursam linkini gönderirim.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
[QUOTE = viper_aydin; 2435609] ne oldu mkt bulamadın mI sorunu: D Ulen Hangi işim rast Gidiyor ki bu Gitsin: D [/ QUOTE]
sizi takipteyim umarım güzel olur __________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#6 |
![]() |
Cem abi daha iyi bilir ben PR4 beyini ondan almıştım o yazmıştı.. Turboedit programını kullan çok daha rahat ve kolay.. ve sana tavsiyem Ostrich kullan ucuz yollusunu yapmak istiyorsan RTP destekli cihazdır..
Base map ne kullanıyorsun ? Rom NG61 mi kullandın ? Nette bulabileceğin base mapler var onları da deneyebilirsin.. Evde bilgisayarda dökümanlar vardı PR4 için iptal etmen gereken sadece eprom diye biliyorum ama üzerinden çok zaman geçti tekrar bakmam gerekiyor.. __________________________________ PSN ID : fleature |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
bu konudan ben de nasiplenmek istiyorum.
|
|
|
|
|
|
#8 | ||
![]() |
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
||
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Kolay gelsın mustafa
cem abının dedıgı gıbı turbo edıt veya crome kullan yazılımsal problem gıbı gozukuyor osrıch varsa real tıme ayar yapıp chıp e yazdırırsan super olur
__________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#10 |
![]() |
Elimde crome ile hazırlanan MAP i turboedit ile açıp değişiklik yapmadan SaveAs yapmam yetermi peki? başka bir ayarı varmı bunun abi?
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: TURBOteg
|
İnşallah hayırlısı olur..
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
Sen en iyisi iyi bir base map bul ama asıl önemli olan Benim araştırdığım zamanlarda ROM NG51 ve deneme versiyonu NG55 vardı şimdi NG61 stabil diyorlar.. Haritaların ayarların ne kadar düzgün olursa olsun ROM düzgün değilse hata verir.. Sorduğun soruya gelince Crome üzerinde hazırladığın haritayı excele kopyala sonra Turboedit üzerinde yapıştırabilirsin. __________________________________ PSN ID : fleature |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Otomobil: Tegrahawk
|
kardeşim epromsuz beyin çalışır araba limp modeda çalışıyo aşırı derecede zengin ve avans kısık yaklaşık 3 bin devirde çalışır ..pgmfi org dakileri kullansanda araba direk arıza yakar genelde enjector hatası ve eld arızası direk verirler sen biraz daha pgmfi oku bakalım ama bunu ayarlarken dikkat et 1 derece avans değişikliği bile çok fark eder obd1 gibi değildir çok zordur yine olmazsa telim var sende.kolay gelsin..
__________________________________ 5.3 sec..
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: LEON 2.0 TFSİ
|
mkt benden map istiyosun, obd0, obd1 olup olmadığını söylemiyosun burda kafa patlatıyosun. sen ne kullanıyosun bizede söyle bizde kullanalım hangi kafada yaşıyosun?
bizde mal gibi crome ile sana map yaptık olaya bak neye inandın bilmiyom sen.http://www.xenocron.com/downloads/TurboEdit-2.6.1.zip turbo edit diye beynimi yedin. al indir. sana haftalık 10 tane hazır map göndermekten bıktım arkadaş kendin uğraş yeter yaaa ![]() ![]() bütün takımı taklavatı göndercem adanaya az kaldı gardaşş... |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
o zaman mepıd bay son çare denir
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... |
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
makat bu cozer ısı
adamım yapta bızde nasıplenelım
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#17 |
![]() |
olm gönderdiğim map turbo edit ile açılmıyor.basemap indirdim ordan yeniden yaptım.çok geciktin bebeim benim. okadarcık da nazımızı çeken olm.Bak o avans sensörünü sana takar avans verrim sana
şakır şakır vurdurrum ona göre bi map istedik 15gün ekmeğe dilendirdin bizi.nasıl Adaşsın sen yaaa
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Xenocron PGMFI BIN Download Zone
burdan hazır olan bir çok map var incele turbo edit bölümündeki mapleri, Bre Crome Hondata Turboedit Uberdata megasquirt çoğu hazır mapler var, biraz uğraş takıldığın yerde ara beni, aracın specleri olan bü sürü yazılım var, az çok turboeditin mantığını kavrarsın en azından. azcık kas olum yiyip içip yatma tosunum
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#19 | |
![]()
|
![]() ![]() ![]() bi sensör istedik 15 günde ben bekledim (şaka allah razı olsun kardeşim saolasın) |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |