|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: O SIMDI ASKER, CANI GC8 ISTER :)
|
Arkadaslar selam..
yol bilgisyarı olmayan araçlara ScanGauge denilen aletle OBD 'den baglanılarak bir sürü bilgi alınıyormus .. kullananlar var mıdır acaba ? sitesi de burda : ScanGaugeII : Linear Logic - Home of the ScanGauge |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
var,
senelerdir kullanıyorum, yol bilgisayarından fazlasıdır, tavsiye ederim __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
obd li tüm araçlara uyuyormu acaba birde 2. olanı daha detaylı arıza kaydı silebilme özelli falan var ama uyumlu olduğu araçlar diye bir bölüm göremedim
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Nerden aldın kaça aldın ? Çinde bunun muadili ürün bulurum kesin alsammı ?
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
C2 ve 106 da çalışıyor ama MCS ile 306Gti da çalıştıramadık
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
TT de satılan Maxi Gauges ile farkı nedir ? Eğer aynı özelliklere sahipse fiyat/performans karşılaştırması yapılmalı , yerli malı yurdum malı herkes bunu almalı bence.. + garantisi de var.
__________________________________ PSN ID : fleature |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#7 |
|
TechTurkey
|
Maxi gauges ile aynı kategoride değil;
scangauge obd portundan orj ecu değerlerini okur. zten 1 i yok 2 si satılıyor. Maxi ise external sensörler ile alakalı ---- Koray sende oem ecu mu var ki? __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
var tabiki neyle çalışıyo araba
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Bu scangauge vti da direk çalışıyormu ?
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
|
Hondalari okuyor, 1.8 civiciokudu yani
Subaru okuyor hyundai, opel,suzuki, mitsubishi okudu. Miniyi bir turlu okutamadim. Normalde tum obd obdII araclari okumasi lazim __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: USDM ae101
|
nedır bu ben anlamadım detaylı bılgı verebılırmısınız... nerden alınır kaclıradır... bılgılendırısenız sevınırım...
__________________________________ http://img17.imageshack.us/img17/4045/adsztdp.png Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: clio rs 172
|
ben 2-3 ay falan kullandım kalibrasyonu doğru yaparsanız gayet güzel gerçektende arıza silebiliyor 280-350 tl gibi bir fiyatı olması lazım ben opel de ford da hyundai de falan kullandım sıkıntı yok onlarda nedense megane 2 ye baglanamadı:S
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
![]()
__________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Opel Corsa D GSI
|
Uzun zamandır bende kullanıyorum. Arıza silmek ve değerleri görmek için gerçekten çok yararlı.
![]()
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 2004 2.4 accord
|
arkadaşlar satan olursa haber verebilirmi
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Bordo Tegg'y
|
hangi bilgileri gosteriyor ekranında anlık tyketim değeri felan menzil mesafesi vs.. bunları gosteriyor mu ? bizim corsalarda cok buyuk kayıp yol bilgisayarı olmamaıs
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Satan varmi benim 200sx e yararmı =)
__________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: b16a2 swap CRX
|
ebayda ortalama 150 170 $ aralığında
aşşa linkdeki 2. el fiyatı uygun kargosuda 30 küsür $ ScanGauge II Scan Gauge Guage ScanGuage OBD2 OBD 2 USED | eBay __________________________________ Bak Ne Oldu Şimdi
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |