|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Xrs Corolla Dual vvt-i & Loading Civic eg6 d16a9 %20
|
Slm arkadaslar.
2009 model toyota corolla 1.6 dual vvt-i manuel benzinli aracımda eski arabamda gördügüm gaz tepkilerini göremiyorum. araştırmalar sonucu 2003 yılından sonrası arabaların telli gaz kelebegi sisteminden gaz tepkisinin kelebege elektronik sinyallerle ulastıgının kanısına vardık. Fakat bu durum beni rahatsız etti ve internette dolasırken sprinter booster diye bi parça buldum. gaz kelebegindeki tepkileri canlandırıyormuş. fiyatı 600 tl montajı ise 5 dk da yapılabilirmiş... araca kesinlikle bir zararı olmadıgını söylüyorlar. arabada ara gazı , Gaz tokatlama vs. gibi anlık gaz tepkileri tamamen yok durumda. dizel araç gibi gaza basıldıktan 0.9 sn sonra motor tepki görüyor. Bu dedigim ürün sizce benim derdime derman olabilirmi ? işimize yararmı Yorumlarnızı alayım teşekkürler.. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
adanadaysan reşatbey karakolunun aradan girince four tuning mansur abide var. test edip beğenirsen alırsın dostum.
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 2011 civic elegance
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: GT-R(Mk3),S600TT,Toureg TDI,Polo GTI,Land Cruiser VX100,Isuzu D-Max 3.0
|
Yazilim yaptirin ustune biraz daha koyarak,bir tasla iki kus vurun
![]() Para bosa gitmesin... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: corolla e12 hb
|
abi bu vvti motorların yazılımı çok pahalı ve alınank güç 5 hp civarı
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Toyota Auris
|
Benzermotorda olan 2007 aurisim için bende bakıyorum ama kullanıp ta yorum yapan göremediğim için emin olamıyorum açıkçası.
Four tuningin sattığı üründe aynı işi görüyor biraz daha uygun fiyatlı __________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
#7 | ||
![]()
Otomobil: Xrs Corolla Dual vvt-i & Loading Civic eg6 d16a9 %20
|
|
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
|
apexi bunun içine daha değişik bir unmite çıkardı onu incelemeni tavsiye ediyoruM
![]() SMART Accel Controller - Electronics APEX Integration __________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
yeni konu açmayayım dedim
bu yeni tip sprint booster larda 2 kademe varmış. bir yerde diagram şeklinde hızlanma göstermişler. kapalı 1. ve 2. kademe şeklinde. 2. kademe epeycene hızlı gösteriyor. youtube dan before after yada on/off videosu aradım ama bulamadım. gerekli midir gereksiz midir? epeycene insan gereksiz diyor ama tekrardan fikirlerinizi almak istedim.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Leon 2.0 TFSI
|
Sprint booster olayı siz gaza çeyrek bile bassanız dip gaz yapmış gibi sinyal yollamasıdır yani buna paralel şekilde tüketimde artacaktır. Eğer gazlamak gerekiyorsa zaten paspasa yaslarsınız pedalı öyle gidersiniz gerek yok böyle şeyler almaya
![]() Zaten açıklamasında yazar sürelerde veya hızlanmada fark etmez sadece tepkiyi arttırır diye. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
bilir bir abimiz, normal bir araçta gaz kelebeğinin %80-90 açıldığını, bu cihazla %100 açıldığını söyledi. bilmediğimden sormak istedim bende..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Leon 2.0 TFSI
|
Gaz kelebeğini açması için yazılım şart pedalla olcak iş değil
![]() Eğer bide araba dsg vs gibi çift kavramalı ve kırılgan ise çok geçmeden arıza yakan kişi sayısı epey fazla. Malum durmadan dip gaz halinde araba şanzıman türibinlerine aşırı yük biniyor... |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Adana FourTuning Mansur un sattığı WindBooster da Vale mod da var.. Aracı baskasına vereceğin zaman istedigin oranda kısabiliyorsun, gazlıyamıyorlar arabanla..
Sadece bu özellik için kullanılabilir.. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: Type-r ın oğlu FD6
|
__________________________________ ♥ FD6 Civic http://www.tolgakaynak.com Tolga KAYNAK Facebook Grub
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: swap
|
bu aparat gaz tepkilerini değişitiriyo demi çok merak etmişitim zamanında ismi duyunca
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
kademe arttıkca dahada hassaslasıyor..
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: swap
|
böyle ışıkları var hatta led gazın tepkisini gösteriyo
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
bende araştırdım. sabit gazda saçmalatabiliyormuş aracı. siz gaza %20 bastığınızda o %50 algılıyor ve kelebeği o kadar açıyormuş hızlı sinyal göndermekle bir alakası yokmuş vsvs
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
![]() WindBooster bu |
|
|
|