|
|
#1 | |||
![]() |
merhaba arkadaşlar öncelikle vti aracıma boşa duran v-afc yi bağlıyıp biraz kurcalamak istiyoruz
aracımda 4-1 header aem v2 51 lik boru ss magnum ve aem wideband var öyle aman aman bir güç elde edemeyeceğimi biliyorum v-afc hem araç içi görsellik olsun diye hemde bir kaç ufak dokunuşlar yapabilmek adına kullanmak istiyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok memnun olucam şimdiden teşekkürler.
__________________________________ Muratcan ÇADIRCI 0 530 687 72 21 Biz Hep Burdayızzz.... Psn:By_FresH |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 98 Sedan Vti - FJK (Sold)
|
Konu çok iyi olmuş.
VAFC alıcam fakat montaj yapıcak kişi yok izmit'te ![]() İstanbula gitmem lazım montaj için ve nasıl kullanıldığınıda bilmiyorum. Bilenler bilgilerini paylaşırsa, cazip gelirse bende alacağım VAFC. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
bır kere vafc ıle ayar yapacaksan elınde bır logger olması lazım , dırek wıdeband dan okuyup (okunmuyo o ayrı) ayar saglıklı olmaz , mutlaka log alıp yapılmasını önerırım
anlatmakla anlaşılacak bişey değil __________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
|
Vafc nin 4 modu var
low throttle : Genelde 0 bırakılmalıdır çünkü O2 senor bu ayarı sizin adınıza yapar (enjektor yok ise) low throttle vtec : üstteki ile aynı Hi throttle : vtecler hiç sewmez fakiri aç gözlülerdir 12.5 yürütmeye bakmalısın AFR ile vtec açmadan önceki haritan hi throttle vtec : Vtec açtıktan sonraki haritan bunuda 12.5 yürütmeye bakmalsın In out setings leri 06 06 olmalı. Sensor Type : Pressure Type(ama sanırım sadece Safc de bu seçenek var) ![]() CYL :4 throttle :seçeneği Yukarı ok olmalı __________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
|
pardon ne logu alıyorsun ? ??
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
sanırım rpm-afr alıp evde inceleyip duruma göre ayar atmak anlamında log alınmalı dedi
__________________________________ fuck love , i need a car (:
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
__________________________________ Muratcan ÇADIRCI 0 530 687 72 21 Biz Hep Burdayızzz.... Psn:By_FresH |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 08:08 ::::

aracımda 4-1 header aem v2 51 lik boru ss magnum ve aem wideband var öyle aman aman bir güç elde edemeyeceğimi biliyorum v-afc hem araç içi görsellik olsun diye hemde bir kaç ufak dokunuşlar yapabilmek adına kullanmak istiyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok memnun olucam şimdiden teşekkürler.