|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: prelude h22 turbo
|
e manage ulltimate ile zzr600 cdi ignition cıkıslarına baglanıp contol edılebılır mı?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
ahh kalmış konu Görmemişim
ultimade ile yapabilirsin yanlız Cdi in yani coilleri control eden uniten dışarıdamı içeridemi ? yani beyine montemi yoksa extradan bir kutusumu var? ultimade in içinde Sadece driver var igniter i yok ondan dolayı ignitersiz sisteme igniter takman gerekir
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#3 | |
![]()
|
![]() e manage i araya asagıdakı sekılde igniterlı coiller kullanarak baglayabılır mıyız? cdi cıkısları e manage a zarar verebılır mı?
Son Düzenleyen vtecturbo; 02-12-2011 00:11. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ateşleme kutusunun içinde igniterlar var, cdi kutusu dışarıdan tetikliyorsa onu ultimate ile tetiklenebilir
karbüratörlü olduğu için emin olmadan bşy söyleyemiycem __________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
|
resimi koyduğun şekilde yanarsan eğer yanar
egerki bu şekilde ise bağlaman gereken Tek ignitter girişi olması gerekiyor distiributor mantığı gibi olması lazım Bence ignition pulse Generator Bunu yapanda ama bvağlantıları kontrol etmen lazım 12 ilemi çalışıyor pullup mı pulldown mu hepsini incelemen gerekiyor __________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
cdi ın cıkıslarını bır sekılde 12 veya 5 v duşürup ultımate den gecirip igniterlı coillere baglayabılırmıyım? bıldıgım kadarı ıle pulse generatorden ultımate ıle avans control yapamıyoruz. son cumlede ne demek ıstedıgınızı (12v pullup, down olayı harıcınde) anlayamadım. (pulse generator 12-1 teeth) Son Düzenleyen vtecturbo; 02-12-2011 22:19. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechTurkey
|
ama ultimade k ullanamayabilirsin Tam hatırlamıyorum bayağı oldu amma olan birdereceği değiştirir ultimade sen onun yerine
MS bağlasan nasıl olur? çpok daha düzgün olur sadece coilleri kullanırsın 12-1 hondadır genelde __________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
elımde utımate var onu ullanmak ıstıyorum. cdı ın bobınlere gıden cıkıslarını diyotla dusurebılırmıyım?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
|
denemedim taknik açıdan biliyorum içinde diot olduğunu ama 1 kere yaktım sewimli olmuo tamiride yok
coil driver alsan yeterli olur bence ben riske girmezdim
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 08:09 ::::

ultimade ile yapabilirsin yanlız Cdi in yani coilleri control eden uniten dışarıdamı içeridemi ? yani beyine montemi yoksa extradan bir kutusumu var? 

coil driver alsan yeterli olur bence ben riske girmezdim