Printable View
Alıntı: emp:) Nickli Üyeden Alıntı Yok mu program önerebilecek? ECM titanium olan arkadaş var mı?:) bende var :) titanium kullanıyorum. sanırım 2001 ide ben vermiştim size :)
Alıntı: chare Nickli Üyeden Alıntı bende var :) titanium kullanıyorum. sanırım 2001 ide ben vermiştim size :) Lisanslı almadıysanız gönderebilirmisiniz banada:) Evet 2001'i de ilk sizden almıştım. Şuanki araçta driver sorunu yaşıyorum, abuk şeyler gösteriyor:)
Alıntı: emp:) Nickli Üyeden Alıntı Lisanslı almadıysanız gönderebilirmisiniz banada:) Evet 2001'i de ilk sizden almıştım. Şuanki araçta driver sorunu yaşıyorum, abuk şeyler gösteriyor:) lisans satın aldım. ama verdiğin parayı hakedecek bir program titanium. aracınız nedir? dosyanızı gönderirseniz yardımcı olurum...;)
Alıntı: chare Nickli Üyeden Alıntı lisans satın aldım. ama verdiğin parayı hakedecek bir program titanium. aracınız nedir? dosyanızı gönderirseniz yardımcı olurum...;) Benim gibiler için biraz pahalı bir program(amatör takılmak için).Araç 307 1.6 hdi 110, dosyayı pm atıyorum.