iyi günler benim bir sorum olacak.
ecu suz bir araba ya ecu takmak için neler gereklidir?yani ne gibi aparatlar gereklidir?
iyi günler benim bir sorum olacak.
ecu suz bir araba ya ecu takmak için neler gereklidir?yani ne gibi aparatlar gereklidir?
bu tam onno ustaya gelen sorulara benzemiş
örnek:
* Sevgili onno usta, turbosuz arabaya turbo takabilirmiyim?
takabilirsem kaç tane takabilirim ?
sen ne amaçla ecu takmak istiyosun kardeşim ona göre neler gerekli anlatılır , anladıgım kadarıyla kulaktan dolma bişeyler duyarak konu açmışsın , tam amacını anlatırsan yardımcı olalım
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
benim demek istediğim.bi araba düşünün ecu suz.ve ben bu aracı ecu lu yapmak istiyorum.bunu yapmak için hangi sensörleri kullanmam gerekli ecunun verimli çalışması için?
ECU'suz dediğin araba karbüratörlü mü? Yoksa herşeyi var da bi ECU'su mu yok?
Karbüratörlü ise manifold, enjektör, rail, regülatör, ECU, tesisat, krank devir sensörü ilk etapta lazım olanlar. Ateşlemeyi de elektroniğe çevireceksen bu liste uzar gider...
Ve tüm bu işler hiçbirşey bilmeden yapılacak işler değildir. Hatta tuningi ile birlikte otomobilde en hardcore işlerdendir.
her şeyi var ecu yoksa o motor koduna uygun ecu alman gerekli, ee zaten ecu hariç herşey varsa ecuyu takınca araç çalışır
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
anladım teşekkürler.kusura bakmayın yeni olduğum için size belki saçma gelebilir sorular ama öğrenme isteği işte)
kımse anasından doğarken öğrenmıo nıhayetınde sacma bıle olsa sor , araştır![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Uzak kalmisim hemen aciklayayaim
Enjektor
Bobin
Crank sensor
Tps
Ve ecu bunlarla calisir![]()
Bunu genisletebiliris
Cam sensor
Crank sensor
Tps
Su sicakligi
Hava sicakligi
benzinpompa rolesi
Bobinler
Rolaniti regulatoru
Turbo basinc selenoid i
Map sensor
Maf sensor i
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)