IQ dash'i can üzerinden Haltech ile sürebilirsin evet. Fakat bir çok ecu da IQ3' destekliyor :)
Standalone sensorlerü ile IQ3'ü standalone da sürebilirsin...
Printable View
Cem bi feyscukta online olur musun
Hydra leş bir ecu bana göre. Support'u yok. Ben son 6 ay içinde 6 tane sport ve sprint serisi Haltech ECU getirttim ve taktık araçlara. Hem PNP hem de sıfırdan harness ile monte ettik. Haltech'de bir sorun yaşadığımızda cart diye telefon desteği alabiliyoruz.
Hydra da destek mestek hak getire...
benim merak ettiğim birkaç soru var....
haltech beyine 4'ü benzin 4'ü lpg enjektörü olacak şekilde 8 adet enjektör bağlama şansımız varmıdır? lpg nin kontrolünü tamamen haltech e vermek için.....
ayrıca iki ayrı map yapıp (biri brenzin biri lpg için) aracın içine takılacak bir swich le bu iki map arasında geçiş yağmak mümkünmüdür?
o şekilde çalışmaz. 4 ayrı 4 ayrı olarak olmuyor.
Fakat 2 ayrı map yapabilirsiniz. 2 haritayı bir düğme bağlayıp yolda giderken değişebilirsiniz.
Bizim bir projemiz var, LPi kiti bulduk, Haltech veya PP XMS5 ile direkt LPi süreceğiz, şu an arge aşamasındayız...
ahh abi tam benim aklımda olan proje yemin ediyorum :D peki araç ne düşünüyorsunuz? drek enjeksiyon makinalarda aracın kendi enjektörlerini kullanabiliyorsunuz ama normal enjeksiyonlularda olmuyor benim bildiğim harici enjektör kullanılıyor.... ama oem enjektör rayına lpi enjektörleri oturtulursa çok iyi olur :)
bu arada düşündüğünüz araç ilk çalıştırma anından itibaren lpg ile çalışacak dimi benzin iptal tamamen? :)
Benzin iptal, tamamen lpg olacak, sıvı lpg püskürteceğiz, aracın enjektörlerini kullanacağız.
LPG pompamız ve tankımız var.
1-2 aya bitiririz.
Bu aralar çok yoğunuz.
Aynı railden benzin de veririm ne olacak ki? Benzin hattında lpg ve benzini ayıran selenoid kontrollü vanalar olacak. Bir düğme , çat benzine geçeriz.
Saat 12 den de sonra kafamız çalışıyor yahu :)
Araba çok gizli. Daha doğrusu araba yok elimizde, bir tane kobay alalım yapacağız :)
hydra ile haltech i aynı kefeye koymak :D
haltech in işlemcisi çok hızlı motec ile aynı kullanıo birçok çıkışı var direk sekilde her widebandı tanıyor bie çok dpi dpo çıkışı var rolantisi çok basarılı Vanos kontrolu çok basarılı dier beyinlere göre tek sıkıntısı knock kontrolu olmaması malesef ama power fc Map based de kullanılabilir kötü bir beyindeğil 600+ ewoda powerFc kullandık sıkıntı hiç çıkmadı seçim tamamiyle senin
ben kendi arabam alıyor olsam Haltech 1000 alirım :)
tabiki büyük + sı Egt Can bus vs. gibi seyleri olması haltechin
Haltech 1400 Dolar Harness dahil
Motec Subaru için bir kaç seçeneği var hangisini istersiniz m400 m600 m800
m84 M880 m880 gereksiz para :D
M84 1200 sterlin
M400 1450 sterlin
M600 1600 Sterlin
M800 1730 Sterlin
Harnes i 300 Dolar
Arkidişler :)
Haltec ps1000 nası 1400 dolar oluyo. Nette ve kendi sitesinde 1800 den aşağı değil..
Pm atıyorum