Dou su an takindigin tavir tam bir astsubay ve astegmen muhabbetindeki astsubay tavri :) askerligi yapmis olanlar beni cok iyi anladi su an :))) Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim kib bye
Printable View
Dou su an takindigin tavir tam bir astsubay ve astegmen muhabbetindeki astsubay tavri :) askerligi yapmis olanlar beni cok iyi anladi su an :))) Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim kib bye
ya tamam güzel gidiyor typerlar süperDE en hızlıları sizmisiniz gibi neden davranıyorsunuz?
onu anlayamadım ben ciddden soruyorum neden bu tripler havalar asarım keserim tripleri onu anlayamadım
Ciddiyim eğer benle ilgili bir sıkıntı varsa bunu yüzyüze konuşalım
Çünkü yazı dili ile konuşma dili çok farklı, bunun özgüven vs. ile alakası yok.
Daha önceden benle ilgili bir problem varsa bilmek isterim çünkü durup dururken bunu (ilk msj) demenin sebebini anlayamadım.
Ozgun ben ismailin kardesiyim vk 505 bende var drg plaka konusuruz istersen ciddiysen.
Rrrrrrrrrrrrr
Gorusek bakisak kisa zamanda.
arkadaşlar beygirler havada uçuşuyor.birbirimizi kandırmamak gerek.burada 430 ölçüyosun amerikalıların dyno su 385 ölçüyor.hangisi doğru yolda denemek lazım.
Dayno lar sizi aldatmasın arkadaşlar beygirler havada uçuşuyor.benim aracım exantirik-1000 cc enjektör-benzin pompası-ex westgate-komple eksoz evc cart curt ferrea subap vs vs. Daha sayamadığım bir çok şey.en fazla 400 olmuşdur dedi ustam.ama benim aracım 450 hp diyen 30r lı evoya 4 boy attım.yani bence aracınızı dynoda değil yolda ölçün:))))