-
olay yaptırıp yaptırmama değilki olay valeye verdiğin an kıymetli malını kıymeti kalmaz o aracı istersen 40 km hıza ayarla o vale gezmek isterse gene gezer yanlamak isterse 40 ile bile yanlamaya çalışır..
malınız kıymetli ise vermiyceksiniz valeye benim arkadaşımda 2006 slk var kuruçeşmeyede insek başka yerlerede gitsek valeye vermiyor bana yer göster diyor ben koyarım valede şuraya alın efendim o zaman diyor oraya çekiyor..
midpointte sıkıntı oluyor ordada isparkın yerine koyuyoruz aracı yani aracın değerli ise vermiycen valeye kısaca olay sadece gazlamak arabanın kullanılmasıda değil bizim arkadaş x5 inde ömrü boyu sigara içirmemiş kendide kullanmaz araç bir geldi leş gibi içi sigara kokuyordu herifler bariz oturmuş arabanın içinde 4 yıldır adamın gözü gibi bakdığı anasına babasına sigara içirtmediği arabada püfür püfür sigara içmişler kıyamet kopardı arkadaş valeler falan geldi işletmenin sahibi geldi özürler falan arabanın masrafı neyse biz ödiycez falan dendi olay sadece yanlama gazlama olayıda değil kıymetli malını başkasına emanet edersen hiç bir mod kurtarmaz sevgili kardeşim..
-
bende normal şartlarda vermem zaten benim en karşı olduğum nokta onun park ettiği yere ben zaten park ederim aracımı çok şükür bir engelim yok,bunun bir lüks olduğunu da düşünmüyorum.. ancak öyle bir an geliyor ki vermek zorunda kalıyor insan yapıcak başka şans olmuyor o tarz durumlarda da adamın göz göre göre dip gaz gezmesi hoşuma gitmiyor açıkcası,dediğinize katılıyorum en doğrusu vermemek ve elimden geldiğince vermiyorum vale male ama işte bazen an geliyor mecbur kalınıyor..
-
Daha önce yazıldığı gibi ecu birden fazla haritayı kabul ediyorsa vale modu eklenebilir. Bazı otomobiller Türkiye'ye gelirken içinde özel nakliye programıyla gelir. Otomobil distribütör tarafından teslim öncesi bakım işlemi yapılırken, diyagnoz ve programlama cihazı vasıtasıyla nakliye modundan çıkarılır ve normal moda çevrilir. Araba nakliye modundayken 50 km. sürati ve 2000 devri geçmiyor. Ayrıca siz gaz pedelına ne kadar sert basarsanız basın gazı sanki çok yumuşakça basmışsınız gibi algılıyor.