benım pm yede cevap aalbılırmıyım ozgun abi :D
Printable View
tamam size bişiler yapabilirlm Pnp olucak ama arada harness olucak kabul ederseniz :D
panpaa gökhan aradımı seni :D en son senin yüzünden benim derimi yüzecek:D özgünün bayisi sensin seni vururum dio adam kafayı yemiş :D
vipec v88 bütün elektronik aksamı çalıştırıyor dimi ? devir saati klima vs :D bi kafayı kıran arkadaş isteyip duruyor pm alabilir miyim bende :D
Canbus olduguna gore muhtemelen calısıyordur hata yoksa eger.
Diger araclar ıcınde sanırım Özgün'ün demek istedigi orjın ecu soketi ile ;
arac soketi > sonradan alınma ecu soketi > aftermarket ecu yada
arac soketi > sonradan alınma ecu soketi > araya ecu > artan kablolardan dıger fonsıyonlar ıcın arac soketi > orjın ecu şeklinde olabilir..Yanlıs varsa dr. düzeltir :)
üçünüz birleşin bi motec alın, her ay biriniz kullanır :D
Dr ESP ile ilgili problem çözdüldümü vipec 88 de ? bildiğim kadarıyla sıkıntı vardı abi. Birde bu üç arkadaş DBC hee :)
hee bende yok dr benim araba gerizekalı.. mazot koysam onlada yürür :D ama bizdeki me7 lerde var malisef :D
Dr cum şu 3 arkadaşı üst üste koyup bi yürütüver sana zahmet :D halen benim kadar hızlanamadılar :D :D
96 a4 AEB için uygun mudur bu ? bir de fiyat pm alabilir miyim?
ilk üretilenler sanırım. Beyin kodunu nasıl öğrenebilirim onu bulmaya çalışıyorum şu anda
vagcomdan okuyabilirsin, en sağlıklısı beyinin üzerinden bir resim çekmen olacak. zaten çok basit bir yerde 3dk da halledebilirsin.
http://www.a4mods.com/pics/Podi/IMG_1650.JPG