Arkadaşlar Hondata k pro standalone ile apexi vafc neo piggy back arasındaki farklar nedir ? Bu konuda pek bilgim yok onun için soruyorum... ikiside aynı mantıkta çalışan ürünmüdür ? yoksa ikside farklı ayrı işleri yapan parçalarmı?
Arkadaşlar Hondata k pro standalone ile apexi vafc neo piggy back arasındaki farklar nedir ? Bu konuda pek bilgim yok onun için soruyorum... ikiside aynı mantıkta çalışan ürünmüdür ? yoksa ikside farklı ayrı işleri yapan parçalarmı?
Hondata K Pro komple bir işletim sistemi yani komple beyin. Diğeri ise oyuncak tarzında bir piggyback. Hatta Piggy Back diyince akla gelen AEM F/IC, Greedy e-Manage tarzı daha işlevsel ürünler. Genelde bunlara Simple ECU Hack diye geçiyo. Bu oyuncak dediğim VAFC yada NEO her ne ise basit olarak aracın vtec açma devirini değiştirip birde hava yakıt karışımında ufak oynamalara izin veriyo.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
zaten hondatanın içinde vafc nin özellikleride var
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
tünay ın dedigi gibi istedigini yap. zil çal oynat misali![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
kesinlikle hondata kullanmalısın vafc bnm gözmde pek fayda etmiyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)