User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Remap programı arıyorum

sascohiba
    Misafir

Remap programı arıyorum

Herkese selam arkadaslar
    Bi zamnlar heves edeip USA dan kendime bir ELM scan OBDII cihazı almıstım.Bu gun tekrar elime geldi gene heves ettim.OBDII arıza tarama prog ları filan var ama asıl remap programı baktım birtek easimap 5.5 var onu buldum.Ancak oda demo deneyemiyorum programı.Birde ebayda var ama adını sanını duymus degılım acaba iyimidir filan bilmem.
    Simdi remap olayı hakikaten teknik bir is benim oyle bir bilgim yada altyapım yok ancak bu prog larda once zaten kendi yazılımınızı alıp kopyalayabiliyorsun yedek olarak.Benim derdim boyle bir prog ile ufak tefek bakayım nedir filan diye eger sararsa ciddi bir sekilde ogrenmeye calısırım.
    Heves ettim iste.Simdi size sorum siz bu konuda bilgilimisiniz bana tavsiyeleriniz olurmu.Yada kullandıgınız ve onerdiginiz bir remap yazılımı var mı.
    Herkese simdiden tesekkur ederim.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elm scan ile ecu flash yapamazsın. yani yükleme yapamazsınn. 206 rc nin EW10J4S motoru Magnetti Marelli nin çok karmaşık bir ecu'su ile çalışıyor. Onu destekleyen ecu flasher cihazlarda oldukça pahalı en ucuzu sanırım 2500 euro olması gerekiyor.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim bildiğim 3 farklı beyin versiyonu var rc'de, 2 magnetti marelli 1 tane bosch olması lazım, içinden birindeki dosyanın okunması çok mümkün olmuyormuş ama hangisi bilmiyorum
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RCkid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim bildiğim 3 farklı beyin versiyonu var rc'de, 2 magnetti marelli 1 tane bosch olması lazım, içinden birindeki dosyanın okunması çok mümkün olmuyormuş ama hangisi bilmiyorum
    Benim bildiğim ise tek tip beyin var. Hatta 307 CC 180 hp lik ile 206 RC aynı C4 VTS'te ufak bi fark var.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana chip yaparken, remaplanmiş dosyayı yüklerken kullanılan yazılım 3 tane seçenek verdi bize, 3 ünü de denedik teker teker
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

sascohiba
    Misafir
    Selam tekrar
    Ebaydan siparis verdim bi program.Remap yapabilen bi obdII scan programı.Yanlız bu cihazla neden yukleme yapamıycam anlamadım.Acaba bilmedigim bir teknik durum mu sozkonusu.Bu konuda bilginiz varmı?
    Okuma konusuna gelince hic tecrubem yok ama eger protokol ve obd cihazı dogruysa okur gibime geliyor neyse prog gelince gorucez.
    Yanlız bu Easimap 5.5 programını biraz inceledim nerdeyse kullanmak kolay gibi.
    Bu arada hic .ecc dosyası acıp baktınız mı neye benziyor?

sascohiba
    Misafir
    RC Kid
    Yaw simdi dank etti nasıl bir chip yaptırdın arabaya ve nasıl sonuc verdi sence.Bi kısaca anlatırmısın?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sascohiba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam tekrar
    Ebaydan siparis verdim bi program.Remap yapabilen bi obdII scan programı.Yanlız bu cihazla neden yukleme yapamıycam anlamadım.Acaba bilmedigim bir teknik durum mu sozkonusu.Bu konuda bilginiz varmı?
    Okuma konusuna gelince hic tecrubem yok ama eger protokol ve obd cihazı dogruysa okur gibime geliyor neyse prog gelince gorucez.
    Yanlız bu Easimap 5.5 programını biraz inceledim nerdeyse kullanmak kolay gibi.
    Bu arada hic .ecc dosyası acıp baktınız mı neye benziyor?
    Şimdi elindeki cihazın tek işlevi hata kodlarını bulmak sensörleri okumak hızı deviri felan filan göstermek. Yükleme yapan cihazlar başka. Ondan dolayı yükleme ve okuma yapamazsın. Boşuna programlara para verme derim.
    Schumi.Projects

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)