Acaba böyle bir kombinasyon mümkün müdür?
Mesela 1.6 Şahini turbolayıp bu halde yürütsek?
Acaba böyle bir kombinasyon mümkün müdür?
Mesela 1.6 Şahini turbolayıp bu halde yürütsek?
tabiki mümkündür hali hazırda bu şekilde gündelik kullanılan birçok araç mevcut
RACE WERKS
yapar sıkıntı yok. ms e her yol mübah![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
elbette mümkündür....ona göre map hazırlanır ve sıkıntısız kullanılabilir...
FIAT MOTORSPORT
peki megasquirt 2 taktırmak istesek istanbulda bu işi sıkıntısız yapıcak kişi veya kişiler kimlerdir?
Bir fiyat alsak en azından.
Arabayı enjeksiyona çevirelim daha sonra turbo olayınada bakarız...
Kusura bakma konunun içinde sordum ama sıkıntı olursa postu silebilirim...
/// Swap 30
Güzel olur. Hatta avans için table switch de yaparsanız 10 numara olur.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Sanırım Tipo Tempra Mpi nin emme manifoldu vs parçları kullanılıyor bende araştırma yapmıştım 4 nokta enjeksiyona çevirmek 3500 lpg ile 4500 lira + turbolama 3500-4500 arası rakam tutuyor
Gt28 in sıfırı 3000 tl felan hadi onu aldın bunu kaldiracak piston kol yatak debriyaj vs. Aldin intercooler beyin enjektör yakıt sistemi felan yine para bunları düzgüncene yapsan bile o arabanın orj şanzımanı ve difransiyeli değişmesi lazım onuda yapıcaksın bu seferde aracın şasi açılmaya başlıyacak felan felan felan yani 7000 e felan kurtarıcağını sanmıyorum o yüzden yüksek güçler üretebilecek turbolar yerine nisbeten ufak 200 hp lik setuplarlar daha mantikli şahin için tabiki bu yüksek güçler elde edilemez anlamina gelmez ama iyi bi bütce ayırmak lazım
biraz kabaca akılda kalanla böyle bir rakam söylemiştim ama 10k bile böyle ciddi bir iş için ucuz kaçar haklısınız.
şu an için aklımda olan
250 hp civarı turbo ms ve %100 lpg ile yürüyecek kilitli diferansiyeli olan bir araç
Bir de önceki postlarda sormuştum da gene yazayım. ms li şahinler lpg de ne kadar yakıyorlar. ms yakıtta fark yaratıyor mu?
Bence gereksiz risk. LPG ile adam akilli, kafaniza birsey takilmadan calistirmaniz icin sirali puskurtme kullanmaniz lazim. O da modlu bir Ms2 ve ustu demektir. O zamanda rakamlar yukarilara cikiyor. O paralari verecek olduktan sonra ms diye takilmaya gerek yok.
He semi seq calismazmi? calisir elbet ama her sartta emme manifoltunda lpg birikecektir. Ben olsam o kadar masraf yaptiktan sonra kusursuza daha yakin olmasini isterdim.. Dolayisi ile eger LPG donusumu de yapilacaksa sirali puskurtme olsa daha iyi olur.. O durumda da ms fiyati ile alternatiflerinin arasindaki fark kapaniyor..
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)