slm beyler fikirlerinizi alabilimek için konu açmak istedim sizce 320 325 328 gerekirse m3
e Aem ems kit çıkarsam iş yaparmı
fiyatta ucuk olmayacak
E34 M5 de olur![]()
slm beyler fikirlerinizi alabilimek için konu açmak istedim sizce 320 325 328 gerekirse m3
e Aem ems kit çıkarsam iş yaparmı
fiyatta ucuk olmayacak
E34 M5 de olur![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
doktor sen yaparsında ıs yapmaz mı arby's de yemek sana yarıyor her lokmada ayrı fıkır uretıyorsun masallah![]()
bana da en çok sorulan sorulardan, atmosferik BMW lerden hiç bir şey uygulamadan sadece chip ile iyi sonuç çıkartan yok gibi... 3-5 HP için de insanlar para vermek istemiyor... yıllar önce kendi 3.25im için SuperChips 7-8 hp çıkartabildi max... unichiple 11-12 çıkartmıştık...
üstad eğer 10 hp leri aşan bir yazılım olursa her daim iş yapar, BMW cilerin çoğu arabasına pek ellemez, soft modifiyelerle idare eder, üzerine güzel bir chiple işlemi tamamlar... fiyat aralığı ne düşünüyorsun?
www.drecu.com
ben fikir amaclı sordum yaptığım hali hazırda 2 3 tane var üretsem satarmı diğe düşünüyorum
www.drecu.com
launch kontrol olursa ben satabilirm![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
M20 ve M50 motorlar için güzel MS gibi heryeri mıncıklanabilen bir beyin iş yapar turbo yada atmosferik fark etmez
hatta bu yaza kadar benimde beyinle ilgili planlarım var ancak 2000TL'ler beyin için biraz pahalı geliyor bana hani şöyle 1000-1200TL'lere gelirse ciddi iş yapar kanısındayım![]()
o dedigin paralara yaparsan satarsın özgün ciddi de talep olur bence
Özgün,
AEM Plug & Play şekilde yapıp, güzel bir tanıtım videosu eklersen, yurt dışına ihraç edersin.
İç pazarda sınırlı sayıda satsan bile yurt dışı alır.
Subhanallah, Elhamdulillah, Estağfurullah, Alllahuekber, Lailaheillallah
sanırsam bu hafta en kötü hafta bası erayın arabasında deneyeceğim![]()
www.drecu.com
valla 95 model e36 3.25 sahibiyim ve konuyu takipteyim.
Otomobil Sizin İçin Bir Araç, Bizim İçinse Yaşam Tarzıdır!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)