merak ettim smt6 neden igrenc bir piggyback? bildigim kadariyla kendi sinifindaki emanage vs. ile ayni seyleri yapiyor ?
Printable View
merak ettim smt6 neden igrenc bir piggyback? bildigim kadariyla kendi sinifindaki emanage vs. ile ayni seyleri yapiyor ?
hayır emanage enjektoru felasn kendi sürüyor isterse maf sensorunu iptal etme özelliği colt start acccel enrichment thr enrichmen gibi seyler sunuyor smt 6 tamamiyle yanıltma
maf sensorunu stm dede iptal edebiliyorsun. emanage
enjectorleri suruyor ama ateslemeyi yine yanilatarak degistiriyor. ayrica istenirse smt den de direk enjectorleri surubiliyorsun.
"colt start acccel enrichment thr enrichmen" bunlar smt dede mevcut.
ayrica emanage olmayan smt de 1 den fazla 0-5 volt girisi vardir ve auxout da mevcuttur smt de, emanage de o da yoktur.
ayrica smt den o2 girisi vardir, log tutarken yada online izleme yaparken afr bazimdan gosterir
Smt6 da yok 7 de bunlar var
hepsi var smt6 iyi inceleyin bence
portakal Sensorlerı yanıltıyorsun senin secipte ayarladığın şeyler sadece yanıştma yaptırıyor
simdi arkadasla yazdigimi okursaniz sensorleri "yaniltmadigini" soylemedim zaten hic bir zaman. sadece smt6 ya kotu dendigi icin, acaba bilmedigim bir kotu yanimi var diye merak ettim. ayrica tekrarliyorum saydigim ozellikler smt"6" da mecvut, ve elbette hepimizin eksik bilgisi vardir,
ya konuşmayın boş boş adam soru sormuş cvp ladık UZatmayın salaksalak
sadece konu ile alakali mesajlar silinseydi ilginc bulmazdim zaten, fakat "asil" konu ile yazdiklarimda silinmis.
portakal fic ve Emanage de araya girmiyorsun olay şu enjektorlerı kendin kontrol ediyorsun örnek olarak kendi mapi var üzelrinde ister maf ister map kullanbilirsin ama keisnlikle kendi kendine yönetiyor enjektorlerı
ama Smt6 da ise benzin açmak için mafı yanıltıyor kısmak içinde avans içinde Emanage avansı kendi sürüyor ama smt ve fic gibi sürseede olabilir Eztradan mapleri yok Smt nin Collant tem coolant ignition gibi