User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 320 d 184 Yazılım Tavsiyesi

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation 320 d 184 Yazılım Tavsiyesi

2011 e90 320d için yazılım tavsiyeleriniz nelerdir ? özellikle yazılımlı 320 d si olanların fikirlerini merak ediyorum. Düşündüğümüz markalar superchips, revo, tunning box, race chip ultra, ecufast yada custom yazılım.
    Fiyat kalite oranı için en iyi seçim ne olabilir ?
    ___
    GS

WebCreatix : Web Tasarım

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben tercıhımı custom yazılımdan yana kullanırdım mesela ecufast olabılır.

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evotech tercihim olurdu kesinlikle. 450 euro fiyatı var biraz pahalı. Arabayı şaşe nosuna özel en sağlıklı olucak şekilde maksimum performans ve minimum yakıt tüketimi baz alınarak yapılıyor. Örneğin; Superchips yazılımlı bi 3.20d senin aracını geçebilir ama seninki kadar sağlıklı olurmu orasını bilemem.
    Fakat çok basınç açmak,roll yapmak falan istiyorsan o zaman Ecufast senin işini görür.
    Edit: Ecufast custom yazılım zaten.
    SUBARU TECNICA INTERNATIONAL

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok acmadan, tasarruf odakli bir yazilim isterseniz de Ecufast'te yaptirabilirsiniz, ne isterseniz onu yapiyorlar ister sinirlari zorlarsiniz ister limitler dahilinde guclu olur, size kalmis.

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evotech tercihim olurdu kesinlikle. 450 euro fiyatı var biraz pahalı. Arabayı şaşe nosuna özel en sağlıklı olucak şekilde maksimum performans ve minimum yakıt tüketimi baz alınarak yapılıyor. Örneğin; Superchips yazılımlı bi 3.20d senin aracını geçebilir ama seninki kadar sağlıklı olurmu orasını bilemem.
    Fakat çok basınç açmak,roll yapmak falan istiyorsan o zaman Ecufast senin işini görür.

yazdıklarından şöyle bir yanılgı ortaya çıkıyor,

şase nosuna özel dediğin zaten diğer firmalarda araç üzerindeki mevcut yazılımı okuyarak üzerinde değişiklik yapıp tekrardan araca atıyor copy paste bir durum yokki farklı araçlardan vs

ecufaste gidebilirsin ne istersen neyi nasıl olmasını istediğini söylediğinde ona göre yazılım yaparlar sana çok basınç vs olaylarına takılmayın, öyle bir durum söz konusu değil özel bir yazılım yaptırıyorsunuz elinizin altında yazılımı yapan adam ve sizin isteklerinize göre limitlerde yapıyor bu çok daha avantajlı bir durum, ecufastin basıncı çok diğerininki az vs gibi bir durum söz konusu değil
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şase no alma sebepleri arabının ne üretimi olduğu hangi bölge için üretildiği ve çok gerekirse aksesuarlarını öğrenmek içindir yoksa arabaya özel bi yazılım yollanmıyor.

Hızlı olmak istiyorsan tek şansın custom ayrıca custom arabayı bozar diğeri sağlıklı diye bişey söz konusu değil. Ben yaptırabilicek olsam direkt custom yaptırırım. Sonuçta yaptırdığınız kişi aynı arabadan bir sürü yaptıysa illaki sorunlar olmuş ve düzeltmiştir yani en optimum düzeyi biliyordur.

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bahsedilen arac için araca ozel bir yazılım yapılmaması gibi bir durum olamaz zaten. eger baska bir aracın dosyası yuklenirse arac calısmayacaktır bile.. diğer firmalardan farklı bir işlem yapılmıyor yani. bu tarz sacma satıs politikaları mevcut malesef..

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hazir yazilim diye birsey bizde soz konusu dahi olamaz,her 2011 3.20 d disindan bakinca ayni gozukur fakat haritalar hep farklidir.

Biz her yaptigimiz arabanin banttan ciktiktan sonra ogune kadar nasil kullanilmis nasil bakilmis hepsini goz ardi etmeden degerlendirip ona gore en sagliklisi nasilsa ole yazilimini yapiyoruz.Sonucta yaptigimiz herseyin arkasinda,yazilimin dan kaynaklanan her skintida kacmadan musterimizin yanindayiz.
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ecufast yazılımla 40,000 km devirdim sorunsuz.. e92 de...
    Bu belki biraz fikir verebilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazdıklarından şöyle bir yanılgı ortaya çıkıyor,

şase nosuna özel dediğin zaten diğer firmalarda araç üzerindeki mevcut yazılımı okuyarak üzerinde değişiklik yapıp tekrardan araca atıyor copy paste bir durum yokki farklı araçlardan vs

ecufaste gidebilirsin ne istersen neyi nasıl olmasını istediğini söylediğinde ona göre yazılım yaparlar sana çok basınç vs olaylarına takılmayın, öyle bir durum söz konusu değil özel bir yazılım yaptırıyorsunuz elinizin altında yazılımı yapan adam ve sizin isteklerinize göre limitlerde yapıyor bu çok daha avantajlı bir durum, ecufastin basıncı çok diğerininki az vs gibi bir durum söz konusu değil
    Doğrudur,ben maslak Evotech ile konuştuğumda aynı sölediğim şeyi bana sölediler. Eğer o firmadan birisi okursa bunları mutlaka yanlışım varsa düzeltsin.
    Benim 3.20d gibi binek bi arabam olsa Evotech yaptırırdım. Ama kendi arabam için tabiki custom yazılım benim işimi görür ben böyle düşünüyorum. Ki yaza doğru Ecufast yada 1-2 firmaya mutlaka yaptırıcam.

BlackEmperor
    Misafir
    alınan güçler ne düzeyde ?

JDMazda_GTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BlackEmperor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alınan güçler ne düzeyde ?
    BMW Power kit + yazılım

Sadece yazılım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece yazılımla 75 hp ve 500nm tork harika bi değer bence. Başka firmaların da varmı?

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ortalama % 30 guc artisi,yine ayni sekilde ortalama %10 yakit tasarrufu sagliyoruz.bizim dynomuz dunyada tek gercek sayilan ciddiye alinan dyno dynamics.

Ornek vermek gerekirse x bir firmanin 1.4 tsi 125 hp olan arabayi 160 hp'e ulastirdiklarini dyno ustunde iddaa ettikleri arabayi ayni marka 1.4 tsi 125 hp olan bizim EcuFast yazilimimizla 150 hp olan aracimiz yolda 3-4 boy gecmektedir
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ortalama % 30 guc artisi,yine ayni sekilde ortalama %10 yakit tasarrufu sagliyoruz.bizim dynomuz dunyada tek gercek sayilan ciddiye alinan dyno dynamics.

Ornek vermek gerekirse x bir firmanin 1.4 tsi 125 hp olan arabayi 160 hp'e ulastirdiklarini dyno ustunde iddaa ettikleri arabayi ayni marka 1.4 tsi 125 hp olan bizim EcuFast yazilimimizla 150 hp olan aracimiz yolda 3-4 boy gecmektedir
    Sizin cep nunaranızı alabilirmiyim pm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDMazda_GTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BMW Power kit + yazılım

Sadece yazılım
    sadece yazılımla 184 hp den 259 hp nasıl alındı ? çok sağlıklı olacağını sanmıyorum .Amacım en hard yazılım değil ,güncel hayatta kullanabileceğim uzun ömürlü yazılım
    ___
    GS

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece yazılımla 184 hp den 259 hp nasıl alındı ? çok sağlıklı olacağını sanmıyorum .Amacım en hard yazılım değil ,güncel hayatta kullanabileceğim uzun ömürlü yazılım
    Original BMW Accessories : BMW Performance : power kit BMW 120d and BMW 320d

üzerinde bu kit var diye biliyorum

CupraR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle EcuFast tercih ederdim,ediyorumda.En büyük etkende birebir yazılımı yapanla muhattap olabiliyorsun ,isteğine göre yazılım yapıyor soft hard orta sekerli ve herzaman ulaşabiliyorsun yerleri yurtları belli diğer firmalarında belli ama asıl yazılımı tam olarak hazırlayan kim nerde kimbilir hazır paket gibi bise kesinlikle tercih etmem.Tamam aracı firma bi şekilde işleri yallediyordur belki ama bi ilk elden görüşmek var bide aracılar la.Ne bılım karar sizin tabi benim düşüncem böyle.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamamda power kitli 280 hp almışlar diyor , power kitsiz sadece yazılımla 259 hp diyor , power kitsiz bile alına güç çok fazla geldi
    ___
    GS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)