biraz aceleci davrandım sanırım cvp konusunda. buarada cvp çin teşekkürler...
Printable View
belki biraz daha tepkili olur araban , fark hissedilmeyecek kadar az olur, verdigin paraya degmez derim ...
atmosforik bi arabaya cip yazılımı bi katkı saglarsa buda biraz daha fazlasını saglması gerekir. saglatıcak varsa baglasın ayarlarını yapsın
o zmn yapılan bir chip yazılımının ustune bunun kullanılmasının hiç bir getirisi olmıcak anladıgım kadarıyla.
Yapilan chip dört dörtlük ise eğer, dediğin doğru
wideband la degerlerını gormedıgınız chıp bence hıc bır zaman dort dortluk olur dıyemıyoruz marka bıle olsa bu bole maalesef motorlar farklı durumlarda...
Ayrıca pıggyle herseyı yapamıyorsun chıple yapılan...En azından smt ve bluebox ta gerısını bılmıyorum.standalone flaan nasıldır bılen kullananlar anlatsın..
tabiki ama alıcağın beygir 3-5 i geçiceğine inanmıyorum bebn
1.6 dan 10 hp ise, 2.0 dan kac hp alinir ? 12.5 hp mi :)
bence öyle bir orantı , öyle bir formül yoktur
ben sana orantı veya formul vermedım...
guzel bılgılere degınmıssın tartısmaya gerek yok konuya yazık ancak mısal olarak pt52 lı bır 106 sence yazılımla ne kadar alır...10 hp den assamı alır??
2.0 16 v motorda hacım tork ve guc egrısı bakımından alacagı guc hacmı kucuk bır motordan daha fazla olur demek ıstedım atmo olarak...
araba yüklenmesine göre 10 hp demişşini, egzantrik yada başka birşeyden bahsetmemişsin.
sadece direk bir hp vermenin doğru olduğunu düşünmüyorum.
katkıda bulunan herkese teşekkürler..
SMT6 kullananlar olarak veya bilenler olarak, smt6 da olmayan büyük bi eksik var mı acaba? mesela benzin enjektörleri kısılamıyo demişsiniz, bence büyük bir eksik.. bunun gibi aklınıza gelen birşey yoksa alıcam çünkü :)
birde stand alone beyin aldığımız zaman, ilk başlarda arabamıza zarar vermemek açısından bulabileceğimiz fabrika bilgileri veya arabanın standart bilgileri var mı ?
yakıtı kısabiliyosun isteyince de extra enjektörleri işetebiliyosun o konuda bi sıkıntı yok kısma şekilleri farklı ama rpm limitörü yükseltme şansın yok sadece kısabiliyosun mesela
kusura bakmayın çok soru soruyorum :)
peki gaz padalı tepkilerini ve rölentiyi kontrol edebiliyor muyuz ? mesela gaz pedalının ilk %50 bölümünde motora yüzde %30 gaz vericek, geri kalınında daha hassas şekilde ayar imkanım olmuş olacak.. rölantiyi de soğuklarda biraz yüksek tutsa, sonra düşürse gibi seçenekler yani..
Sağlam hort olacak fakat yeni konu açmak istemedim.
Smt 7 yada smt8 yazılımı windows 8 üzerinde çalıştıran var mı?
.net 1.1 istediği için w8 üzerinde açmıyor. w8 de .net1.1 destegini kesmiş. İlla xp mi yüklememeiz gerekli?