arkdaşlar analog afr kullanıyorum gösterge lean a düştüğünde yani her gaz kestiğimde warnıng lambası yanıp uyarı sesı cıkartıyor sureklı kullanımda bas ağrısına yol açan bır sesnasıl bu sesı kesebılırım bılgısı olan ?
arkdaşlar analog afr kullanıyorum gösterge lean a düştüğünde yani her gaz kestiğimde warnıng lambası yanıp uyarı sesı cıkartıyor sureklı kullanımda bas ağrısına yol açan bır sesnasıl bu sesı kesebılırım bılgısı olan ?
PARTY [HARD
Peugeot 106 gti blaze yellow
ses nıhayetınde mınıkte olsa bır hoparlörden falan cıkıyodur aç içini kes kablonun birini![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
pakı bırde bı soru daha ben malı dun gece bağladım oem o2 sensorune 4 kablodan bırıne bağlanıyor kabloları tek tek denedım 3. denmemde calıstı ama 4. kabloyu denemedım oyle olunca rolentıde optımal lean a yakın gaz kestgımde lean çok nadır otımal ın sonu rich e yakın oluyor rıch bolgesıne hıc gırmedı hatta baglantım dogrumudur ?
PARTY [HARD
sinyal alıp çalışıyosa doğrudur tabiiki , bu göstergenın bağlantı şeması yokmu ?
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Ses çıkan yere sıcak silikon döl ben öyle yaptım![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
usta bu o2 sensorunun 4 kablosu var suan afr calışıyor ama rolentıde optima (lean a yakın) gaza bastıgım zman lean ilk çektımgmde optima (rich e yakın ) sonra yıne dip lean doğru mudur araçta yazılım vs yok filtre egzoz gaz kelebek polish var
PARTY [HARD
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)