Arkaşdaşlar bildiğiniz gibi 2013 gtilara hala yazılım çıkmış degil. 2011 veya 2012 bir aracın beynini alıp kendi aracıma taktırıp tüm bilgileri kopyalasam böyle bir ihtimal varmıdır?
Arkaşdaşlar bildiğiniz gibi 2013 gtilara hala yazılım çıkmış degil. 2011 veya 2012 bir aracın beynini alıp kendi aracıma taktırıp tüm bilgileri kopyalasam böyle bir ihtimal varmıdır?
Golf 6 TDI
Polo 6r GTİ
Corsa D Sport
Polo 6r TDI
İbiza Cupra
Malesef..
Beyni kodlarken yine yeni protection install edilecek. Daha farklı çözümleri var.
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Hocam sakin olelbette biliyorum tutku ancak aracın şuan bile güzel değerleri var . Şimdilik böyle şeylerle orijinalliğini bozma tadını çıkarmaya bak bence . İnstagramda gördüm fotoları bektastan denk gelmişti . Maşallah araca
Gazihan sen sponsormu oldun bizimmi haberimiz yok siteye. Ticari amaç için yardımcı olmak istiyosun katkın olmasından değil.
O bosch beyini soketten nasıl programlıycaksın buradan paylaş yardımcı ol bizlerede.
Mod arkadaşlar ilgilensin sitenin sponsoru varken adam tel veriyo
Çok yardımcı olma meraklısıysan ol sponsor büsürü 2013 bekleyen var yap onlarada böle saman altından olmuyo kaldıki yardımcı olman adına o arabayı soketten nasıl yapıcan merakla bekliyorum
erdem bey 2013 polo gti lere, golf 7 lere, yeni seat leon vs, bunlara obd soketinden program yapan bir firma var. istanbuldada bayisi var.
ama malesef bizim alientech ve cmd daha bunu yapamadığı için bizlerde, sizlerde malesef yapamıyoruz.
alientech e defalarca mail attık bu firma yapıyor biz neden hala yapamıyoruz diye. çok saçma cevaplarla geri döndüler.
firmanın adını vs buraya yazmak ticari anlamda doğru olmaz diye düşündüm. isterseniz link pm lerim..
saygılar..
EcuTech
3 harfli sirketin dispirtorunu diyosunuz herlde elektirikci olan onlar yapabiliyolarmis ama nasi yaptiklarini kendileride bilmiyorlar tek yaptiklari sokete bilgisyr baglamak
Golf 6 TDI
Polo 6r GTİ
Corsa D Sport
Polo 6r TDI
İbiza Cupra
mustafaya katılıyorum. alientech tatmin edici bir cevap vermiyor. bir yandan da edc17c42 yi obd den yapabliyoruz artık. firmaların ar-ge'sine kaldık artık yapcak birşey yok![]()
Bilgi için sağol ama böle bi açıklama gazihandan dan neden gelmedi.
Bu hfta içi alırız eksiğimizi bizde başlarız yapmaya
Hemde böle fahiş bir fiyata değil normal program rakamına
Aydınlatma için teşekkür ederiz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)