fiyata bakarsan aem ems yakmışlığım var :D
Printable View
fiyata bakarsan aem ems yakmışlığım var :D
Arkadaşlar bir düzeltme yapmak istiyorum. Ben ticari olarak mapping yapmıyorum çünkü kendi özel işlerimle uğraşıyorum. Geçmişte yaptığım araçlar oldu fakat bunlar hatır gönül mevzusu ile kıramadığım kişiler ve kişilerin yönlendirmesi ile yapılan kar amacı güden veya güdülmeyen araçlardı. Bu bana iş olarakta teklif edildiğinde kabul etmedim çünkü şu an da kendi işlerim daha önemli benim için. Geçmişte bulunduğum bir-iki projelerde de kar amacı gütmedim ve bundan sonrada emeklerin zayi olmaması açısından böyle projelerde bulunmayıda düşünmüyorum.
Şu an'da 'process'de olan K'da bu araçlardan bir tanesi. :D Çok inandığım ve bitmesini sabırsızlıkla beklediğim "K" tamamen Korhan'ın bilyasından poryasına, fittinginden kelepçesine kadar en ince ayrıntısına kadar kafa patlattığı, kendi emeği, proje arabasıdır. Korhan her ne kadar teknik desede ben o projeye sadece psikolojik destek sağlıyorum :D
ve ayrıca sanada selam cagri =)
414AF003 / MY98-00
414AF005 / MY97-98
414AF001 / MY92-96
Bunlar Apex'inin Subaru için olan kod numaraları. Simtek'in kodunu khan'dan öğrenebilirsin. Aslında ECU için seçeneğin çok fakat bunlardan hiçbiri sana bir diğerinden fazla performans sağlamaz. Ben 6-7 yıldır Apexi ile uğraşıyorum ama bende Simtek'e geçmeyi planlıyorum çünkü simtek güzel bir oyun alanı yaratıyor benim için. :D
MAF periyodunu artık tamamlıyor. Fakat, map'taki gibi motora giren havayı tahmin etmektense ben her zaman motora giren havayı kütle olarak ölçmeyi ve ona göre fueling tablosu oluşturmayı tercih ederim. Keza günümüzdeki otomobil üreticilerinin birçoğuda hala öyle yapıyor. Neticede işini bilen için Map'mış, MAF'mış Apexiymiş Simtekmiş farketmez ama sen yinede tuner'in ne diyorsa onu al. Yok kendim yapıcam diyorsan iyi araştırmalısın.