Arkadaşlar projemin en son noktasına 2 ay önce geldim, fakat ateşlemede zaman zaman kafasına göre oluşan bir problemden dolayı mapping yapamadık. Sorunu çözmem gerekiyor ama kendim uğraştığım için henüz başarılı olamadım.
Problem: Bazen kesici devrine yaklaşırken sanki ateşleme sırası karışıyor, acayip bir uğuldama patırdama yapıyor. Bu esnada P28+Neptune ECU ile olan USB bağlantısı disconnect oluyor ECU dan sorun ile alaklı hiç bir şey göremiyorum. Bazen de çatır çatır gazlıyorum sorun yok.
Çözüm arayışları: Önce ECU yu değiştirip denedim aynı, Alternatörü söküp denedim aynı, Buji kablolarını, bujileri değiştirdim aynı, aküyü bagaja almış (-) bağlantısını bagajdan vermiştim acaba ondan mı diye orjinal yerinden aküye (-) kablosu çektim aynı, Distribütör değiştirip için uğraştım (***** pahalı diye almadım) uygun distribütör bulamadım, eşin dostun arabalarına saldırıyom valla kaputu açıp distribütöre çöküyorum milletide bıktıracam az kaldıateşleme ünitesini değiştirip deneyeceğim en yakın zamanda.
Kafamdaki karmaşa: Bu sorun yüzünden şu anda aşırı zengin afr ile 100TL./120 km-h gibi berbat bir yakıt sarfiyatı ile aracı işim olduğu zaman anca kullanabiliyorum. Basınç vs. ayarlarımız yapılmadığı için durum kötü. Performans yok.
Bu distribütör belasına para harcamaya, bu kadar uğraşmaya, saçımı başımı yolmama değecek mi? yoksa bu lanetten kurtulmak için mantıklı rakamlara daha iyi bir sonuç almak adına elimdeki ecu-dist-ateşleme vs. ne varsa satıp, Mega Squit gibi bir beyin ile coil on plug sisteme geçeyim mi? değer mi?
AEM EMS falan önermeyin gücüm yetmez malesef.
Aracım delsol olduğundan uygun ayak yapısında obd1 distribütör bulmak zor olacak, ucuz da değil. Boşa para harcamak istemiyorum. Ne yapsam![]()