Abi yapar ozgun ama ondan istek bulundugunda oda sana bir sey soylemistir soyle olsa diye belki onu atladiniz yoksa dukkana kadar gidip yapmamazlik yapmaz.
Printable View
Arkadaşlar müjde sorununu çözdüm. Önce Distribütör ile sonra Egzantrik ayarları ile azıcık oynadım. Benzin Basıncı ve CO2 ayarlarını yaptım. Şu anda makina Cossy gibi çalışıyor AFR ayarları mükemmel. Yüksek Tork ve Hızlı akselerasyon hissedilir dereceye geldi. 2.viteste dört teker patinaj çekiyor..
Bir kaç gün içinde Güç ölçümü yaptırıcam ve burdan yayınlıycam. Bakalım ne çıkacak bende çok merak ediyorum.. 4x4 güç ölçümü için Barbaros mu yoksa Paşaoğlu mu yoksa başka bir atölyemi tavsiye edersiniz..
İlgilenen herkese çok teşekkürler..
Not. Benden kurtulduğuna en çok Özgün sevinecek herhalde..
sen tezinde bu bilgileri paylaştıgında onu kabul eden üniversiteyi kınamak lazım. kendi anadalındaki degerleri bile bilmeden burda millete ahkam kesme.
Isı hakkında ansiklopedik bilgi
Sıcaklık hakkında ansiklopedik bilgi
Bizim burnumuz neden havada.. Yazılımcıları şahsen tanımam ama bizim yazılımcılarımız biraz zor bir olay olunca hemen yan çiziyor gibi bir durum söz konusu... ''Yaparım da yapmam, yok arayüzü eski, yok çok uğraştırıyor, yok riskli'' bu durumu anlamış değilim. Yapılabiliyorsa yapacaksın alacaksın paranı..
Benımde arabamın ECU suna yazılım yapılabiliyorken bu tarz mazeret dinlemek aslında biraz moral bozucu.. Amerika da tuning firmasıyla yazıştım. Allah ın Amerikalısı Mars a yarın adam gönderecekken, yaparım gönder diyor ilgileniyor.. Bizde bir sürü mazeret.. Bizler kolay para
kazanmaya alışkın tüketici millet olmuşuz hepsi bu..
Ben niye 500-1000 tl ye bitecek iş için 3000-4000 tl yereyim ki.. Erişilmezi oynamaya gerek yok..Shkodra ya bu konuda katılıyorum.
Yaparsın benım yazılımı Alırsın paranı, bende motive olur, başka bir proje için bu kezde senın hatırını kırmam alırım bir ecu...
Tipini kişiliğini beğenmemezlik diye bir durumda olamaz. Sonuçta bu bir iş...
Syg..
Paşaoğlunu hiç anlamış değilim zaten.. Arabamı dynoya çıkarmışlar.. 237 bg çıktı.. Soruyorum bu teker gücümü Krank gücümü diye.. 237 bg işte diyor.. Halen de öğrenebilmiş değilim.. :-)
Cevap alamadım şaka gibilerdi..Bence iletişim kurabileceğin bir yere gitmeni tavsiye ediyorum.
Sonuçta sıradan piyasa arabası binmiyorsak, aracımla ilgilenecek kişilerinde Mars projesinde çalışıyor gibi triplere girmesine erişilmezi oynamasına gerek yok.
Barbarosu tanımam..yorum yapamayacağım..
Dyno kagidini buraya koyabilir misin?
kagitta yazar ki, motor kac teker kac diye...
Verse dyno kagıdını bana, koyacağım da... Huzuruna çıkmakta zorlandığım bir kişiliktir kendisi..
:-)
6 ayda motorumu değiştirmesi için bekledim kendilerini.
benim sitemimi gayet anlamış durumdasınızdır konuyu ısı sıcaklık arasındaki farkla vs vs vs gibi yorumlar yapparak fakrlı yerlere dağıtmaya gerek yok.Ben orada ki soruya cevap olarak elimden geleni doğru yada yanlış yaptım oradada hata varsa zaten tatlı bişr dille düzeltrilir o olur şu olur. gelipte yapma yaa yoğğ canım gibi şeyler yazılması komik ve üzücü burada dayanaışma ve yardımlaşa için bulunulmuyormuyuz sonuçta ?. orada soru sorulmuş. bende işimin gücümün arasında bilgisayara girmiş yazmış bulunmuşum . hee emin olabilirsin ki egt tarzı temp. sensörler hakkında bilgiye fazlasıyla sahibim...neden orayada ısı yazmışım onu hala çözemedim zaten...
neyse konusunu açan abimizin avans sorusunu dahada dallandırıp budaklandırmaya gerek yok . yardımcı olmak isteyen zaten yardımcı olucaktır teorik yada uygulamalarına dayanarak.
Bencede bu durumda en mantikli tercih maha(yorumum fiyat ile ilgili degil)