User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Beyin programlıyabilme.

egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Beyin programlıyabilme.

Aem ems gibi beyinleri yen baştan programlıyabiliyoruz fakat bazı araçların orjinal beyinlerinide programlanabilior die duydum yani chip değilde ems gibi volvo s60nkinide programlıyabiliormuyuz bilen varmı
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s60 ems givi sdeil yenidenflashlanabiliyor beyni
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki emsyi yükleyebilmek için içinden cıkan cd yi bilgisyara yükleyip programlıyabiliyormuyuz yoksa daha ek programlar v.s gerekiormu
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ege turbo programlama işi çok detaylı ve ince ayar bilgi isteyen bir iştir yani burda bunu anlatabilmek istesekte mümkün deil şöle sölemek gerekir ise işi uzmanına bırakmak gerekir böle işlerde.
    ha dersenki ben bu işi yapıcam örenmek istiyorum ozaman bu işi ciddi kaliteli ve bilgisi ile yapan birilerinden rica edip canlı canlı soru cevap yaparak izleyerek örenip takıldığın yerleri internette araştırmalısın ....
    bu şekilde sana programın pc ye kurulumunu anlattık diyelim sonrasında araca zarar verebilirsin o nedenle bence bir bilene canlı canlı danış yardımcı olsun sana yakınlarından ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ege turbo programlama işi çok detaylı ve ince ayar bilgi isteyen bir iştir yani burda bunu anlatabilmek istesekte mümkün deil şöle sölemek gerekir ise işi uzmanına bırakmak gerekir böle işlerde.
    ha dersenki ben bu işi yapıcam örenmek istiyorum ozaman bu işi ciddi kaliteli ve bilgisi ile yapan birilerinden rica edip canlı canlı soru cevap yaparak izleyerek örenip takıldığın yerleri internette araştırmalısın ....
    bu şekilde sana programın pc ye kurulumunu anlattık diyelim sonrasında araca zarar verebilirsin o nedenle bence bir bilene canlı canlı danış yardımcı olsun sana yakınlarından ...
    tabikide beyin iş çok ciddi bir iş vurultular o kablolar bile bindert benim istediğim öğrenmek ticari amaçlı değilde dükkana gelen turboladığımız araçlarda kullanmak
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı egeturbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki emsyi yükleyebilmek için içinden cıkan cd yi bilgisyara yükleyip programlıyabiliyormuyuz yoksa daha ek programlar v.s gerekiormu
    bir arabanın orjinal beyni için içinden Cd çıkmaz yüksek paralar ve yatırımlar yapman lazım bunun yerine sadece bir beyin avans benszin karışım haritasından sınırlı değildir .9
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir arabanın orjinal beyni için içinden Cd çıkmaz yüksek paralar ve yatırımlar yapman lazım bunun yerine sadece bir beyin avans benszin karışım haritasından sınırlı değildir .9
    yok orjinalinden cıkmaz ben aem ems için dedim cd olayını
    tabikide benzin hava ile bitmior daha bir cok etken olduğu kesin görüldüğü gibi bişi değil
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabikide beyin iş çok ciddi bir iş vurultular o kablolar bile bindert benim istediğim öğrenmek ticari amaçlı değilde dükkana gelen turboladığımız araçlarda kullanmak

yok orjinalinden cıkmaz ben aem ems için dedim cd olayını
    tabikide benzin hava ile bitmior daha bir cok etken olduğu kesin görüldüğü gibi bişi değil
    aem ems yimi örenmek istiyorsun ? ticari deil diyorsun dükkana glen bi araba için diyorsun ben anlayamadım mesajı msn gibi deil tüm detayları ile 1 seferde yazsanda yardım edilebilicek bişi varsa yazsak ?
    Aem ems vs.. standalone çalışan cihazları ayarlamak okadar kolay iş deilver benzini aç basıncı kız avansı vs.. işi deil bunlar bi yaz tam olarak baklayı da cevap yazalım deilmi .......
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amerikada kurslari var ems lerin . kendin cozmek istiosan bunun icin cok arastirman lazim . alip kendi araba baglayip risk goze alip ayar yaparak denemen lazim . herkesin harci degil yanlis anlama , cidden degil . ayar yaparken araba kirmak cok kolay .
    bu arada bahsettigin turdeki ayar sekli open ecu , ems dedigin engine management system yani harici bir ecu . orjinal beyne girmek ise openecu , enguinity die adlandirilir .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şöle sölemek gerekir ise işi uzmanına bırakmak gerekir böle işlerde.
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkesin harci degil yanlis anlama , cidden degil .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu isin yolu sudur, kendi arabana bir ems baglarsin. kurcalarsin, okursun, arastirirsin, kirarsin onarirsin devam edersin aradan baya bir zaman gecer ve zaman icinde fikir sahibi olmaya baslarsin. bir tunerin mekaniginin kusursuz olmasi lazim, yonettigin mekanigi bilmeden programini yapamazsin. her markanin huyu tarzi farklidir hatta her arabada bile minor farkliliklar vardir.
    ogrenilmez diye birsey yok tabiki ogrenilir ama bir oz,yuro seviyeyesine gelmek icin minimum dolu dolu bir 3-5 yil gecirmek lazim ki o kosulda bile gelebilmek basaridir cunku bu is hakkaten yetenek ister.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aem ems yimi örenmek istiyorsun ? ticari deil diyorsun dükkana glen bi araba için diyorsun ben anlayamadım mesajı msn gibi deil tüm detayları ile 1 seferde yazsanda yardım edilebilicek bişi varsa yazsak ?
    Aem ems vs.. standalone çalışan cihazları ayarlamak okadar kolay iş deilver benzini aç basıncı kız avansı vs.. işi deil bunlar bi yaz tam olarak baklayı da cevap yazalım deilmi .......
    dükkana sadec e ticari amaçlı değil eşimizin dostumuzunda araçları geliyor.
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amerikada kurslari var ems lerin . kendin cozmek istiosan bunun icin cok arastirman lazim . alip kendi araba baglayip risk goze alip ayar yaparak denemen lazim . herkesin harci degil yanlis anlama , cidden degil . ayar yaparken araba kirmak cok kolay .
    bu arada bahsettigin turdeki ayar sekli open ecu , ems dedigin engine management system yani harici bir ecu . orjinal beyne girmek ise openecu , enguinity die adlandirilir .
    anladım yani beyinler 2 tip bir orjinal beyinlerle oynayabilmek için ems engıne management ise ek bir ecu .Peki programlanabilen beyin leri nasıl programlıyoruz yani ne gibi ekipmanlar lazım anladığım kadarı ilede sadece ek beyinler sonradan turbolanan araçlar için değil atmosferik araçlarda da kullanabilme olanağımız var doğrdumudur.

evet bitane kendime ems siparişi vericem kendi aracımda kıra döke yaparak öğrenmeye çalısacağım.
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

KSK-VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ardacım hangi arabana ems takmayı düşünüyorsun. Benim araçlarımda aem de var neptune de var chipli olanlarda var da bir gün dahi aklımdan geçirmedim açayımda şunu kurcalayım diye bi ateşleme haritası görsen bune ya MATRİX e mi geldik dersin. Sen bırak öğrenme işini pro yapan abilerin var çağır gelsin yapsınlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KSK-VTEC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ardacım hangi arabana ems takmayı düşünüyorsun. Benim araçlarımda aem de var neptune de var chipli olanlarda var da bir gün dahi aklımdan geçirmedim açayımda şunu kurcalayım diye bi ateşleme haritası görsen bune ya MATRİX e mi geldik dersin. Sen bırak öğrenme işini pro yapan abilerin var çağır gelsin yapsınlar.
    yapsıunlar yapmasına abide bu sne mezun olabilmem için okulda bu beyin olaylarına el atmam lazım ne kadar fazla bilgiyi gösterirsem okadar işim kolaylaşacak ems yide alfaya takmayı düşünüyorum bi kaçkere bazı örnekleri inceledim gerçekten karısık ama bu olayı çok merak ediyorum yani işlem olarak yapmak değilde neyi nedir nasıl halledilir pratiğini bilsem yeter uygulama okadar şart değil
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pratigini bilmenin tek yolu deneme yanilma;
    kendi arabani kirmayi goze alarak ogren dicemde, sadece atmosferik araba ile bimiyor olay..
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pratigini bilmenin tek yolu deneme yanilma;
    kendi arabani kirmayi goze alarak ogren dicemde, sadece atmosferik araba ile bimiyor olay..
    yaz kaldı bitane honda delsol alıoruz gibi onu turbolarken denenebilir aslında peki hiç beyine bağlanma şeması gibi bişeyi warmı acaba
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    proje arabasi honda ise neptune rtp denersin 600$-700 arasi falan olsa gerek, harness beraber siparis edersin kesip bicme isi olmaz..

Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    proje arabasi honda ise neptune rtp denersin 600$-700 arasi falan olsa gerek, harness beraber siparis edersin kesip bicme isi olmaz..

şu sağ taraftaki kullanabilir sayılardanmı yapıyoruz map olayını
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)