bazı noktalarda emanage kadar yeterli olamıyor ama
Printable View
bazı noktalarda emanage kadar yeterli olamıyor ama
ewt o konuda e manage güzeldirAlıntı:
grkm Nickli Üyeden Alıntı
ama işte kötü yanı her arabaya uymuyor:(
ya benzin pompası alcamda bu 2 sinin farkı nedir?
http://www.atpturbo.com/Merchant2/me...ory_Code=VVWFE
http://www.atpturbo.com/Merchant2/me...egory_Code=FUL
bide ecstuning var orda kit satıyor vatandaşlar herşeyide içinde var full
yani
255'lik walbro fazla gelebilir atp ile konuş durumu bu pompa çok güzel bi pompa ama stadart çoğu regülatör bu pompayı ehlileştiremiyo. Pahalı olanı senin drek tankına bağlama aparatıyla beraber olanı anladığım kadar ile. Aracanın modeli konusunda tekrar ufak bi uyarıda bulunuyorum 99'dan sonra iş değişti piston pim çapları ufaldı dikkat et o yüzden.Motor kodlarını karşılaştırı isen 99 ile 2000'in aynı olmadığını görceksin blok'tada bi kaç fark war olması lazım.
Bugun bi araştırırım ozaman motor oalyını bende merak ettim. standart regülatör ehlileştiremiyo derken basıncını ayarlayamıyormu yani?
benzin regulatörüde alabilirim yani ecsde vardi :
http://www.ecstuning.com/stage/edpd/...productID=5704
aem in universal olani var
Ecs de güzelmiş ama orjinal in yerine kesip takıyorsun sanırım yada söküp fena bişiye benzemiyor
oz bu ecs audi ve vw gurubuna tuning parçalari veriyor bazilari kendi üretimi bazlarida diyer markların benim kendi arabamın modelini girince bana göre parçaları listeliyor.
Garret'lar çogalıyor sevindim,biri en azından başarılı olursa bende epeydir düşünüyordum atp 'deki kiti umarım problem çıkmaz.projen bittikten sonra detayları yazarsan sevinirim.
o araba
o turboyla
450 bg verirse
omru stock internal larla
450 bg de 3000 km yi gecmez...
keske gecse...
öyle bişi olsa sanırım atp bu ürünü satmazdı.Alıntı:
Suti Nickli Üyeden Alıntı
birde yunanistanda 740hp lik 1.8t var adam nos ve stroker kit kullamadan çıkarmış herhalde buda 1000 km gitmez o zaman
ben 450 değil 400 bg alcam zaten :D 6000km giderim ozaman :D
inan o sekmanlarla 6k deil 15k da gidersin
araba '0' km olsun tamam yine belki,
sen okadar kullanmıssın arabayı
ben 2 3 kere motor acmaktan yana deilim, yaptımmı da tam yaparım, cunku tekrar ac kapa yapınca cok daha masraflı oluyo,
bi iş 1 kere yapılır...
ha alan var mı, varmış, ama TR de zor, ayrıca o gucleri alanın akıbeti noolmuş, o gücler TR de alınsa akıbeti noolur?
ps: yanlış anlasılmasın cok daha guclu arabalar var TR de ama yapılanlar ortada, benim soylemek istediğim üstü minare altı belirsiz olan makineler için...
akıbeti ne demek ya?
ATP hiç bi zaman montajdan oluşacak veya motorun mekaniğiyle ilgili arabada oluşan hasarı karşılamaz, hiç bir sorumluluğuda kabul etmez, benim kitim bu, bu ozellikte, içinde bunlar var fiyatı da bu der satar...Alıntı:
iceman Nickli Üyeden Alıntı
o kitler 450bg veya X bg diye lanse edilirken gayet sağlıklı, sekman aralıkları ideal,vb. koşulları sağlayan arabalar için bahsedilen gücler.
yanlış anlamayın ama okadar basit deil herşey...
gelecek, geleceğiAlıntı:
Busted Nickli Üyeden Alıntı
extradan tabki atp kendi ürününe garabnti verir sen arabanın içinde neodluğunu biliyormusun sıkıştırması kaç Kaç km iken alınmş beygirler amerikalıların satış politakası budur stage5 verrir ama derki sana kol piston vermiyorum eee ne anladım o işten ben :) bu kit 450 hp ye kadar destekler diyor sanırm sayfasında takın 450 olun demioki :)
Alıntı:
Oz` Nickli Üyeden Alıntı
merhaba
atpturbo sayfasında dyno verileri var bu güçleri aldıgını kanıtlayan.
hatta ( en küçük bb serisinden gt2x'li 300hp) a4 1.8t mustang ve m46 yı dragda süpürüyordu sitede videoları duruyor hala.
turbo kit + enjektorler + benzin pompası + software gerekiyor
benimde aklıma stok halde pek fazla psi basmak dogru gelmiyor. ama küçük de olsa gt serisinden birşeyler yapmak istiyorum.