fikir sunuyoruz beyenmiyorsun :)
Printable View
fikir sunuyoruz beyenmiyorsun :)
beyenmiyorum değil olmuyor ultimatele bana net bişi söylemiyosnuzki şunu takarsın problemsiz ayarlarsın herşeyi vs. şeklinde öle bi sistem buldum 2.500 dolar okadar para veremem ama işte.
arkadasim,
git revo al, araban bitince gotur turkiye bayisine yapsinlar sana guzel bi chip. sonra rodaj sonrasi bi gazlarsin edersin. ondan sonrada burdaki bayinin elinde imkan varsa yolda log tutulur, senin loglara gore yeni bir map yaziverir revo merkez. yeni gelen yazilimla mutlu mesut yasarsin. baska soru?
türkiye bayisinde yapsinlar diyosun her işlem için bilmem kaç pound para istiyolar bunu biliyomusun ? alcağin ilk stage 1 chip için 600 paund gibi rakam istiyolar sonraki işlemler içinde biton para veremem. Onun yerine piggyback tarzi bişi istiyorumki her dağim ayar yapıla bilsin.
o zaman sana usa den çip getirelim wimmer yapalım
wimmer yapalım abi sonra neyle kontrol ederiz chip i ?
-İlyasla bir konş istersen o bu sıra herşyi söküp tekrar toparlayacak zaten şuan 200'hplerde
falandı 400'lere falan cıkacam inş diodu süpriz olacak cart curt istersen bi konuş ..
yeniden istediğimliz yerleri yazdırabilme sansımız var :)
peki smt6 koysak olmazmı oz ? herşeyi kontrol edermi smt6 ?
sewmiorum smt6 yi çok basit kalıyor
https://www.034motorsport.com/034ECUSTGII.html
oz ben bunu dusunuyorum benim araba için en mantıklısı bu gibi geliyor incelersen sevinirim bunu.
inceledim basit bi ara yüzü var ama üzel e benziyor tabi + ları - leri kullanmadan yada kullananlara sormadna bilmek mümkün değil ondan dolayı senin arabana plug and play olarak varsa al derim base map i vardır sanırım senin arabana şundan dolayı söedim bu beyni taktığında stage IIc
herşeyini konrtol edebiliceksin fakat base map i olmasına dikkat et 1 gün yerine 2-3 haftada çalışır sona araban haberin olsun
map i fln yazmak zor diyosun ondan uzar diyosun işim dimi? ben bir mail atcam bu firmaya gt 2871 e göre fln hazir mapiniz varmi fln diye başka sormam gereken bişey varmi?
map ı falan yazmak zor iş değil sadece arabaların bazeı özel şeyleri var cam crank aciları ateşleme zamanları gibi base bişiler var deviri okuyabilmen için nerden alıyor nasıl okuyor bunlar gerekli bunların hepsini bulursan map ada gerek yok ben yaparım sana ama bütün bilgileri bilmemiz fgerekli sen onlara çalıştırabilicek şekilde basemap ınız varmı diye sor
Bu kadar ugrasacagina APR'den gidip turbo kitini al rahat et. Tabi ucuz degil APR nin kiti ama atalarimiz ne demis;
"If you want to play, you got to pay"*
*Atalarimiz ingiliz ce biliyormush hesabi. ;)
http://www.goapr.com/Audi/products/stage3_long.html
^^ APR nin AUDi B5 ler icin olan stage 3 kiti
peki bu kit stock motoramı uygulanıyor
manimillion ewt öle ama biri 4000 a geliyor diyeri 5000 :)
KSK-VTEC ewt stock motora uygulanıyor
peki bu kit octavi 1.8 turboya uygulanılıyormu hepsi aynı motor ama belki değişikleri vardır
walla bilmiyorumki olur heralde :)
çok soru sorduk ama bu kiti aldıkdan sonra başka bişeyleri daha değiştirmek gerekiyormu, intercooler vs vs vs
değiştiriyorsun coolerını felan
Değisim sart degıl mı azızım
İntercooler, enjektor ve yazılımın değişmesi şart.
Bu gosterdigim linkteki kit stock motora uygulaniyor, 1.8T lerin motorlari cok saglam zaten. Yazilim ile de geliyor.
Can sen bırak arabayı OZ'a o halleder tune olayını.
Oz ecu için karari verdim biraz pahalı oldu ama en uygunu buydu benim için.
034EFI Stage IIc
http://www.034motorsport.com/product...roducts_id=399
Yukardaki package i aldik direk kablolarıyla hazır geliyor.
Buda ecunun özellikleri.
http://www.034motorsport.com/034ECUSTGII.html
pzt mekanik bitiyor işte pzt side beyinin siparişi vericem cumaya kadar gelir ondan sonra yakandayım :P
:) beklerim :)
Can noldu halledebildin mi Ecu yu Eğer halledemediysen
GT2871 turbo + 3”MAF case + 440cc injector ve üzeri için
custom map çalışmamız da war kendi stock ecun üzerine
beklerim..
Upsolute Big turbo Application 1.8 T Vaq ve Audi ler için Çözüm kiti
440 cc/min Bosch Enjektörler
3 bar minimum basınçlı , ayarlanabilir benzin regülatörü
Yüksek basınç benzin pompası
manual/electronic boost controller gerekli
VR6 MAF housing (~2.75in)
UPsolute BT-specific ECU chip/dosyası
2.5" Eksoz ve downpipe
FMIC Gerekli
18 Psi ve üzeri için
mesela Sürekli kullanıcağın map yapıldıktan sonra fine tune için afc select kullanarak biraz daha fazla bastırıp boostu oraları da düzeltebilirsin. benim şahsi fikrim en hesaplı çözümü bu.
Spec tune dosyamızın rakamı için ara görüşelim
ya ben komple beyin aldim zaten de sadece ayar yapılmasını bekliyorum..
Ayarsız seniiii:D Ulen base base basılmaz uleee :D