:bravo:Alıntı:
M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı
diger sitelerden çok var zira
Printable View
:bravo:Alıntı:
M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı
diger sitelerden çok var zira
Yüronun amerikalılardan çaldığı benimde ondan çaldığım bir laf "the best exhaust no exhaust" :)Alıntı:
Busted Nickli Üyeden Alıntı
Busted dun gece bı kaza haberı geldı sahılden . senın arabanın tarıfı ... detay sordum goren arkadash pek ılgılenmedıgı ıchın bılemedı. bızde gıdemedık chevırmeler polısler bılmemne...yanlısh haberdır umarım ???
yok yaw dün gece kango vardi bende dizel power :) çıkmadım yani dün gecemi olmuş olay?
evet sahilde cebe yakın bıyerlerdeymısh. bende merak ettım acaba senmısın dıye. sevındım olmadıgına.
ya arkadaşlar hala çözemedik beyin işini yardim bekliyorum kitim fln herşeyim geldi.
fikir sunuyoruz beyenmiyorsun :)
beyenmiyorum değil olmuyor ultimatele bana net bişi söylemiyosnuzki şunu takarsın problemsiz ayarlarsın herşeyi vs. şeklinde öle bi sistem buldum 2.500 dolar okadar para veremem ama işte.
arkadasim,
git revo al, araban bitince gotur turkiye bayisine yapsinlar sana guzel bi chip. sonra rodaj sonrasi bi gazlarsin edersin. ondan sonrada burdaki bayinin elinde imkan varsa yolda log tutulur, senin loglara gore yeni bir map yaziverir revo merkez. yeni gelen yazilimla mutlu mesut yasarsin. baska soru?
türkiye bayisinde yapsinlar diyosun her işlem için bilmem kaç pound para istiyolar bunu biliyomusun ? alcağin ilk stage 1 chip için 600 paund gibi rakam istiyolar sonraki işlemler içinde biton para veremem. Onun yerine piggyback tarzi bişi istiyorumki her dağim ayar yapıla bilsin.
o zaman sana usa den çip getirelim wimmer yapalım
wimmer yapalım abi sonra neyle kontrol ederiz chip i ?
-İlyasla bir konş istersen o bu sıra herşyi söküp tekrar toparlayacak zaten şuan 200'hplerde
falandı 400'lere falan cıkacam inş diodu süpriz olacak cart curt istersen bi konuş ..
yeniden istediğimliz yerleri yazdırabilme sansımız var :)
peki smt6 koysak olmazmı oz ? herşeyi kontrol edermi smt6 ?
sewmiorum smt6 yi çok basit kalıyor
https://www.034motorsport.com/034ECUSTGII.html
oz ben bunu dusunuyorum benim araba için en mantıklısı bu gibi geliyor incelersen sevinirim bunu.
inceledim basit bi ara yüzü var ama üzel e benziyor tabi + ları - leri kullanmadan yada kullananlara sormadna bilmek mümkün değil ondan dolayı senin arabana plug and play olarak varsa al derim base map i vardır sanırım senin arabana şundan dolayı söedim bu beyni taktığında stage IIc
herşeyini konrtol edebiliceksin fakat base map i olmasına dikkat et 1 gün yerine 2-3 haftada çalışır sona araban haberin olsun
map i fln yazmak zor diyosun ondan uzar diyosun işim dimi? ben bir mail atcam bu firmaya gt 2871 e göre fln hazir mapiniz varmi fln diye başka sormam gereken bişey varmi?