elm327yle arac verilerini okumak icin kullanisli kaliteli bir software ariyorum konu hakkinda bilgisi tecrubesi olan var mi ?
(suan scanmaster 2.2 mevmcut elimde daha kapsamli kullanislisini ariyorum )
elm327yle arac verilerini okumak icin kullanisli kaliteli bir software ariyorum konu hakkinda bilgisi tecrubesi olan var mi ?
(suan scanmaster 2.2 mevmcut elimde daha kapsamli kullanislisini ariyorum )
elm327 ıcın ucretlı programlar var ben cok denedım scanmastter ın sanırım ful bı surumu var ucretlı satılıyor detaylı kullanım ıcın onu kullanmanız gerekıyor
et giren yere dert girmez.
scanXl ? denedinmi ?
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Konu açılmışken sorayım bende bu elm327 ile p29'a bağlanıp arızalarımı falan silebilirmiyim?
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
scanmaster 2.2 den daha iyisi pek bulamazsınız.
ScanXL sadece ELMSCAN cihazlarla çalışabiliyor.
Daha kapsamlı derken ihtiyacınız nedir ?
bu konuda bende yardımınızı istiycem arkadaşlar öneriniz nedir ELM ler ile ilgili ? elinizde mevcutsa bir copy sini alabilirmiyim önerdiğiniz yazılımın ?
biraz konu dışı olacak ama elm327 nin bluetooh modelleri var deneyen varmı acaba. Sürekli obd de takılı durması açısından kullanışlı olabilir.
http://cgi.ebay.co.uk/ELM327-Diagnos...item4aa6080a04
scanmaster 2.2 benim kullandığım programlar arasında en iyisiydi.
Log tutabilmesi bir avantaj.
Elm327 ile 4-5 parametreye kadar gayet iyi log tutabiliyorsunuz ve anlık izleyebiliyorsunuz değerleri. Sonrasında sapıtıyor.
Ben torrentten indirmiştim güzel elm327 programları :
elm327
revlite diye bir yazılım buldum settings / hardware / desteklenen cihazlar; kiwi, elm, obd key ve custom ip bölümleri mevcut. Sanırım bu yazılımla i phone'a veri alınabilecek
olur yüklerim de Utorrent diye bir programcık var, indir onu kur. Rahatlıkla iner bu verdiğim torrent 5 dakikada.
Bu isohunt güzel bir torrent sitesi. Ben autodata 3.15 ve vividworkshop'ı da buradan indirip kurmuştum. (rüyamda kurdum tabii, yoksam korsan yazılıma külliyen karşıyız, rüya görmüştüm)
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)