User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
80 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: civic 1.4 chip

RAI
    Misafir
    ben bekleyip başka bir araç almanızı öneririm... bu işe sadece yaw yeni araba daha pahalı biz az masraf yapıp bişiyler yapmak istiyoruz olarak bakmayın...

sonuçta o masraflarınızı daha sonra satmak istediğinizde nakte çeviremiceksiniz hiç pahasına gidicek.. yani cebinizden belli bir mebla havaya uçup gidicek.. geri dönüşsüz..

ve alacağınız güçler.. üzerine biraz daha ekleyip te alacağınız daha güçlü bir arabaya asla yaklaşmıcak

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet demende gerekir madem nos bagla tak diyosunn yaa...benim yeterince bilgim var merak etme sen.bu işin okulunu okumuşlugum var ve çalışmışlıgım var.yani hem teorik hem pratik...sen sorduklarıma cevap versene mustafa 1.4 diyorum tosba demiyorum...zex mi diyeceksin ne diyeceksin...bunlar bildigimizx seyler.150 shot nosu bassın hergün basabiliyormu demogojiye giriyor biraz butür söylemler benim arkadasım poloya nos basmış diyorsunuz ama kendinden örnek ver sen taktınmı?kullandınmı???elin söyledikleriyle olmaz bencede kendin tak kullan bizede açıkla çok iyi verim aldım diye ok?nasioc girmeyle olmaz bencede...

kimse hakkında hele yüz yüze görüşmediğin insanlar hakkında yersiz saçma sapan ithamlarda bulunma!

zex demiş mex demiş ne alaka tutturmuşsunuz bi nos kırar o kırar bu kırar ister bağla ister bu işin okulnu oku umrumda değil demekki yetmemiş adam gibi devirde bassmassan motorda kırarsın kapakta kaldırırsın yeri geldiğinde avansta vurursun bu 2 2 4 uzatmanın manası yok adamlar defalarca yazmış uygun şekilde kullanılırsa diye hala ne yazmışsın madem teorisini okuduysan bu işim adam akıllı nosun volumetrik verime giriş sıcaklıklarına ne gibi etkileri var onuda bilysoundur(uygun kullanıldığı takdirde tutupta burdanda saçma sapan birşey çıkarma)

burda herkes bir sürü forum takip ediyor tuutp insanları aşağılaıyıcı postlar atma, senin ne iş yaptığn ne okuduğun umrumda değil! bbunu başka konulardada yaptın bu ilk değil sonda değil burda kimse senin bu postlarını görmek istemez(Mustafayla ne gibi bi samimiyetin var umrumda değil)

nosa anlık güç vs diyebilirsiniz ama nos basan kırar falan diyemessiniz aynı şey turbo içinde geçerli s/c içinde atmosferik toplanan motor içinde herşeyi kurallarına göre yapmassan illa sorun çıkaracak yada verimli çalışmayaack bu kadar basit
    körler sağırlar

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 is i güzel yüklemek istiyosanız N/A sohc vtec kapak port polish 76mm piston 12 cr i es intake manifold 62mm gaz kelebeği 240lık enjektör 4 2 1 headers 51mm düz boru 4.90 final drive p28 v.s. ecu v.s. düzdün bi ayarla bişeyeler olur nosla da verim alınabilir turboyla da bu şekilde uzun zamandır kullana insanlar var ama sadece yazıldığı gibi olmuyo hepsini yapmak emek ister en basit yöntem nos o da düvenli biçimde kırmadan kullanıldı daha önce d14de
    ECUTECH İstanbul

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RAI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bekleyip başka bir araç almanızı öneririm... bu işe sadece yaw yeni araba daha pahalı biz az masraf yapıp bişiyler yapmak istiyoruz olarak bakmayın...

sonuçta o masraflarınızı daha sonra satmak istediğinizde nakte çeviremiceksiniz hiç pahasına gidicek.. yani cebinizden belli bir mebla havaya uçup gidicek.. geri dönüşsüz..

ve alacağınız güçler.. üzerine biraz daha ekleyip te alacağınız daha güçlü bir arabaya asla yaklaşmıcak
    Buradaki insanların çoğu bunun farkın 1.4 araba ile cok fazla verim alamıyacağının ve parasının karşılığını alamıyacağının ama bunun farkında olarak bunu yapmak istiyorlar bu zevk işi benimde 1.4 üm olsa bende yaparım varsın vtec çiple 12 hp alsın 1.4 de 6 hp alsın zaten bunların maaliyet hesaplarını satarken ki edeceğin zararın hesabını yaparsan arabalardan uzak dur alcan direk bincen hiçbişi yapmadan.
    1.6tdi.
    Ecutech.

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Chip filtre egzos header la ne alacak hadi beyin olayınıda çözdü diyelim?

Bence gereksiz ve mantıksız.50shot oturtmak onun yerine daha mantıklı.Atmosferiğe vereceği o paraların üstüne biraz daha ufak bi maliyet ekleyip tc yapabilirde.

Ayrıca vti ne alaka adam aracını seviyodur maddi gücü ona yetiodur.iLLa giden araba olcak die vti almasına gerek yok.Ayrıca Vtec parasına önü açık olan giden tarzda daha mantıklı araçlar var şuanda

17-19 bin YTL arası a3 1.8 T ler bu ara bence alınabilitesi en mantıklı araç
    Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimse hakkında hele yüz yüze görüşmediğin insanlar hakkında yersiz saçma sapan ithamlarda bulunma!

zex demiş mex demiş ne alaka tutturmuşsunuz bi nos kırar o kırar bu kırar ister bağla ister bu işin okulnu oku umrumda değil demekki yetmemiş adam gibi devirde bassmassan motorda kırarsın kapakta kaldırırsın yeri geldiğinde avansta vurursun bu 2 2 4 uzatmanın manası yok adamlar defalarca yazmış uygun şekilde kullanılırsa diye hala ne yazmışsın madem teorisini okuduysan bu işim adam akıllı nosun volumetrik verime giriş sıcaklıklarına ne gibi etkileri var onuda bilysoundur(uygun kullanıldığı takdirde tutupta burdanda saçma sapan birşey çıkarma)

burda herkes bir sürü forum takip ediyor tuutp insanları aşağılaıyıcı postlar atma, senin ne iş yaptığn ne okuduğun umrumda değil! bbunu başka konulardada yaptın bu ilk değil sonda değil burda kimse senin bu postlarını görmek istemez(Mustafayla ne gibi bi samimiyetin var umrumda değil)

nosa anlık güç vs diyebilirsiniz ama nos basan kırar falan diyemessiniz aynı şey turbo içinde geçerli s/c içinde atmosferik toplanan motor içinde herşeyi kurallarına göre yapmassan illa sorun çıkaracak yada verimli çalışmayaack bu kadar basit
    ben konuyu uzatmak istemiyorum.mustafayala msndende koınuştum.sonuçta burda dogruyu yanlışları paylaşıyoruz,en iyi çözümü bulabilmek için herkez aynı şeyi düşünmek zorundada degil.bana denilirse eger 15000km kullanıldı bişey yok 150 shot nos bastık bişey yok bende kırar derim.nosun gerçek güç olmadıgını tehlikeli oldugunu herkez biliyor herkez sizin kadar bilgilide olmayabilir.bu benim görüşüm.sen niye bu kadar panikledin senna olay çözüldü bitti bi daha niye alevlendiriyorsun onuda anlamış degilim. senin ne okudugunda benim umrumda degil...ben kafandan kırar demedim zaten düzgün kullanımda kırmaz ama riske girmeyede deymez diyorum.tak beynini kafan rahat kullan dedim kötümü dedim riske girmeye değer mi sizce?belki yaptırım gücü olmaya bilir kırıldıgı zaman araç.farzedinki yanlış kullanım oldu nolcak? saygılar diliyorum hatalı mesajımı görürseniz uyarırsınız uzaklaştırırsınız yada banlarsınız...

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzatan kim belli dragon..

hala nosu tavsiye edenler var neyse?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamın konusunun içine s... sonrada sıvandı.
    1.6tdi.
    Ecutech.

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben konuyu uzatmak istemiyorum.mustafayala msndende koınuştum.sonuçta burda dogruyu yanlışları paylaşıyoruz,en iyi çözümü bulabilmek için herkez aynı şeyi düşünmek zorundada degil.bana denilirse eger 15000km kullanıldı bişey yok 150 shot nos bastık bişey yok bende kırar derim.nosun gerçek güç olmadıgını tehlikeli oldugunu herkez biliyor herkez sizin kadar bilgilide olmayabilir.bu benim görüşüm.sen niye bu kadar panikledin senna olay çözüldü bitti bi daha niye alevlendiriyorsun onuda anlamış degilim. senin ne okudugunda benim umrumda degil...ben kafandan kırar demedim zaten düzgün kullanımda kırmaz ama riske girmeyede deymez diyorum.tak beynini kafan rahat kullan dedim kötümü dedim riske girmeye değer mi sizce?belki yaptırım gücü olmaya bilir kırıldıgı zaman araç.farzedinki yanlış kullanım oldu nolcak? saygılar diliyorum hatalı mesajımı görürseniz uyarırsınız uzaklaştırırsınız yada banlarsınız...

gerçek güçmüş değilmiş safsatalarını bi bırak bence artık güç güçtür sürekliğine bak gerçeği sahtesi yok bu işin

yanlış kullanılabilecek bir şey sadece nos olamyabilir turbodada olur atmosferik beslemedede

benim panikleme gibi bi durum söz konusu değil saygısızlık yaptın canım sıkıldı bunu belirttim olay bu kadar

hatalı postunu yada başka birşeyi görürsem yapacağım ilk şey banlamak rahat ol
    körler sağırlar

gni_GTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 motora yapacan superchargerı sefanı süreceksin varmı başka yolu?

ha_SaaaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    header , düz boru , son susturucu , filtre kiti ve cai bunlar yapılması gerekenler gibi gözüküyo tabiki ilk etapda ben bu aydan sonra uygulamaya baslıcam bu işlemleri eminim eskisinden cok daha güzel olcaktr

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düz boru çektirmeyın mutlaka ortada susturucu olsun

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    askerden sonra surda kaldı 23 gun
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

ha_SaaaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi neden öle dedin ki düz boru rahatlatmazmı arabayı ?

mar1lyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pardon bişey soracam
    herkes bi nos shottan bahsediyor araba ile sadece yarışılmakmı isteniyor ben anlamadım sonuçta nos her saniye tüp açık içi dolu bas kullan vaziyette bekleyemez buda ciddi bir bütçe demek ama diğer modifikasyon işlemlerine extra olara kkullanılabilir kanısındayım yani buişlemlerden sonra arabanın karekteri değişiyor resmen şehir için kullanımı uzun yolu kalkışı hissedilir değişiyor nos bas bas nereye kadar herdakkada basılmaski bu nfs deki gibi dolsa keşke

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mar1lyn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pardon bişey soracam
    herkes bi nos shottan bahsediyor araba ile sadece yarışılmakmı isteniyor ben anlamadım sonuçta nos her saniye tüp açık içi dolu bas kullan vaziyette bekleyemez buda ciddi bir bütçe demek ama diğer modifikasyon işlemlerine extra olara kkullanılabilir kanısındayım yani buişlemlerden sonra arabanın karekteri değişiyor resmen şehir için kullanımı uzun yolu kalkışı hissedilir değişiyor nos bas bas nereye kadar herdakkada basılmaski bu nfs deki gibi dolsa keşke
    ben nosu harciyacagin para karsiligi alacagin guc orantisi bakimindan soyledim . 1.4 de atmosferik olarak harcanicak parayla zaten en az 5 tup doldurursun. ayrica cok ucuk meblalar degil nos doldurmak takmak felan .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

mar1lyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    değil tabi ama yarış amaçlı bir uygulama gibi geliyor bana ne bileyim bu benim fikrim yani aracın sürekli bir güç üretmesinden yanayım hepsi olsun nosda takılır bir rekabet olduğunda kullanılır diyorum yani her vites arasındada nos basılmaz

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haklisin aslinda hayatta nos seven biri degilimdir . ama hacim dusuk motor cok verimli olmayip harcanilan para karsisinda da alinacak guc bakimindan dsunulurse en makulu bu oluyor. ama bide sole de dusune biliriz normalde 1.4 hic bi degisiklik yok . gazlican zaman tisliosun okadar . sunu taktim yakit bukadar artti demiosun nezaman basarsan ozaman fazla yakmaya baslicaksin . tabi tercih meselesi . dedigim gibi para ve alinan guc bakimindan en avantajlisi bu gibi .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

KaanKY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka bişiler ıstıyosan noss ben de diyorum keşke nos yapsadyım baska uğraşma bakma araştırmada ben bılıom bişi olmuyo bu namussuzlara
    utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
    no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)