Araba r56 mı r53 mü bu arada gerçi water temp takmak istediğine göre r56 dır :)
Printable View
Araba r56 mı r53 mü bu arada gerçi water temp takmak istediğine göre r56 dır :)
öncelikle yurt dışı forum sitelerinde inceleyin müşür yerleri var mı diye alman araçlarında harici yer oluyor
kendi golfume bu şekilde yapmıştım yag sandwich olayına gelince onu taktığınız zaman ya yağ sogutucu petek takmanız lazım
yada iki deliği birbirine bağlamanız gerekli bana sorarsanız yağ soğutucu kullanmanız bağlantı konusunda takıldığınız yer varsa yardımcı olabilirim
@yiğitG, kim önermiyormuş? neyi önermiyormuş?
200 tane maxidisplay sattım 1 tane bile sorunlu gösterge yok
varsa söyleyin... öyle boş adamların boş laflarına inanmayın!
bu forumda 4300 tane mesajım var ve her mesajın altında telefon+mail adresim var
yani 4300 tane telefonum yazıyor, varsa birinin sıkıntısı beni arardı heralde?
Bende maxi taktırmanızı tavsiye ederim alarm olması güzel havalandırma ızgaralarının biri iptal edilip siyah pleksi ve ledli ekranla çok şık olur diye düşünüyorum
yine burda bir konuda okudum defi maxi ve greedy maxi gibi ürünlerde bir müddet sonra problem çıkıyormuş sanırım sensorler arıza yapıyor.Senin sattığın çoklu göstergeyi bilmem ilk olarak defi falan deyince arkadaş ona söyledim maxi yani çoklu göstergeler diye :) Senin maxi ile bir ilgisi yok :)
Peki hazır gelmişken birşey sorucam , sensorleri sen sağlıyormusun ? Yoksa hali hazırda olanları obd den mi alıyorsun ?
inan hiçbir şekilde gösterge takılabilecek bir yer yok araçta... Bitek ortada altta vitesin önünde boşluk var oda o kadar alttaki araç kullanırken görmek imkansız... Telefonumu takıcak yer bulamadım bırak ekranı... Burda nereye takıcaksın ekranı ? En sagda gizli bölme varya anca o kesilip oraya takılabilir... Oda kıyabilirsen kesmeye .. keşke yer olsa gözümün önünde
http://i.hizliresim.com/Mp0VPQ.jpg
Aftermarket bir gösterge seti kullanicaksan ;Devir saatinin arkasında iki adet vida var bunları uzun olanlari ile degıstirip, cnc makinada ince bir çubuk yaptirip devir göstergesine takabilirsin .
Orjinal ek göstergelerde zaten ince çubuk ve vidalar ile takiliyor.(Belki dogru ya gösterge podu gerekir)
Aynen onu yapmayı düşünüyorum zaten :) Kırmızı daire içine aldığım parçadan cnc de aynısını yaptırıp gösterge ile birleştirirsem aynısı olur
http://i.hizliresim.com/9oQYz9.jpg
Yada şunun yukarı doğru bakanı değilde yana doğru bakanlarından bulabilsem oda olur... Bizim direkler çok dik olduğundan göstergeler tavana bakıyor bunda... Ama yana bakanlarıda var tr de bulamadım.
http://arabamsekil.com/dcms-sites/ar...rbon-thumb.jpg
:D ama adam maxşgauge demiş, sende onun üzerine maxi şöyleymiş yazmışsın, bende öyle anladım :)
bizim ülkede garip bazı insanlar var, mesela arka stoplarından dolayı lamborghini aventadoru bile beğenmiyor çamur atıyor adam!
onlardan birine denk geldin sandım
neyse pardon o zaman :)
greddy multi d/a gösterge sorunluydu, zaten kaldırdılar satılmıyor artık.
benim gösterge obd ile haberleşmiyor, gereken sensörleri ben veriyorum.
haa yok yaw senin çoklu gösterge sattığını sen dün yazdıktan sonra profilinden bakıp da gördüm... Maxi lafı denk gelmiş :D Peki bana özelden fiyat verebilirmisin boost-hararet-oil press-oil temp-ail/fuel sensorleri ile birlikte ekran ve montajı olarak... R56 n18 için. Göstergeleri sipariş ettim gerçi de , aklımda bulunsun hoşnut kalmassam gösterge olayından tek ekran işine dönebilirim.
bir kısım fiyat dahil tüm detaylar burada
pm yolluyorum, genede bakmak isterseniz diye link veriyorum. foto video falan çok var
http://www.techturkey.com/forum/maxi...e-monitor.html
Hakan abinin ürünlerini gözüm kapalı tavsiye ederim. Arkadaşımın aracında 2senedir var yaklaşık hiçbir sorun vs yok.
Eğer görsellikten çok işlevsellik istiyorsan ben olsam water temp yerine oil temp alırım, hatta boost yerine de oil press tercih ederim eğer 3 tane olacaksa gösterge.
Ama direksiyon ile kadran arasına maxi gauge vb. bir ürün koyarsan hem daha derli toplu hem de çok daha işlevsel olacaktır. Hepsini hatta fazlasını bir arada görebilirsin, artı uyarı özelliği de var, ama görseli tabi zevk meselesi :)
ben de anadolu yakasındayım işçilik olayında birini bulamadım kendim giriştim defileri sandiwch plate yerine yağ sıcaklık için bir tane yağ tapası alıyorsun cnc de delik açıp sensörü içine koyuyorsun :) sorunsuz kullanıyorum fiyat açısından da uygun.