User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Hangi elm alınmalı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ormanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi ELM konusu artık biraz muamma oldu, çünkü eskiden 1 ürün varken şimdi 1000 var, hangisi orijinal hangisi değil belli değil, komple karıştı
    Bir de bu aletlerle ince detay işler yapamıyorsunuz, sadece hata okuma, basit hataları silme vesaire gibi işler oluyor.
    İlerisi için daha düzgün aletler gerekiyor. Nispeten ucuz yollu ancak güzel cihazlar vardı bi ara, hala var mı emin değilim, iCar mıydı neydi öyle bir şeyler vardı. Bunlar hala varsa ELM veya piyasadaki çakma taklitleri yerine bu aletlerin alınması daha iyi bence.

Tam OBDLink diyecektim ki mesajı gördüm.
    Sanırım fabrika işi aletler haricinde en krallardan biri. Ancak Türkiye'de bulabilir misiniz fiyatı nedir ne olmuştur bilemiyorum.
    Zamanında yakalayıp Amazon Türkiye'ye gönderim yaparken almıştım.

AlfaOBD programını da para verip almıştım, ikisini beraber kullanıyorum. Hatta programın istediği gri, mavi, bilmemne diye giden renkli adaptörleri de Türkiye'den bi siteden bulup almıştım. Arabanın her yerine girip çıkabiliyorum öyle diyeyim
    Proxy ayarlarına falan da izin veriyor. ELM'ler bu işleri yapamıyor. Tabi bu kadarı gerekli mi, ona göre karar vermeniz lazım.

Bir sefer makyajlı kasa radyosunu bununla tanıtıp halletmiştik.
    İkincisinde de direksiyon kilidi bozuldu, bi anahtarcıda yaptırdık güya ama km göstergesi yanıp sönüyordu. Eve gelip bununla proxy ayarını yeniledim, yoksa adamlar "abi böyle kullan biraz söner" diyordu. Nah sönerdi
    çok teşekkürler bilgi için, abd'den getirtme imkanım var o yolla çözeceğim. Anladığım cihazlar değil ama arıza okuma-silme, bazı verileri okuma konusunda falan iş görür sanırım?

elimde kullanmadığım icar da var wifili ama epey eski bir model 2018 de aldım sanırım, obdlink ile pek mukayese edilebilir bir cihaz değil herhalde?

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2004 honda civic ep2 için hangisini almalıyım kaç tane aldıysam çalışmadı. Telefon ios
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

FaikYILMAZSOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2004 honda civic ep2 için hangisini almalıyım kaç tane aldıysam çalışmadı. Telefon ios
    Hangi uygulamayi deniyorsunuz nerde tikaniyorda olmuyor. İos icin ya Wifi li yada BLE cihaz lazim
    ER134 Rover 25 1.8 // VL332 Taunus GT 1.6 // DY541 Marea Liberty 1.6 // RR904 Rover 75 Connoisseur SE 2.5 // ABP874 Rover 45 Club 1.6 // RR061 Vw Jetta Comf. 2.0TDİ // BVD308 Vw Jetta Comf. 2.0TDİ

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Model yilina göre bence ELM 1.5V sürümlü olan tercih edilmeli
    Ios'da car scanner ve torque ile 1.5 baglantisini sorunsuz yaptim ben daha önce. 2001 - 2003 - 2004 model bmw, peugeot araclara 1.5V ELM ile baglandim hep.
    Ayriyetten aracin normal sekilde pc'ye baglanmasinda herhangi bir sorun var mi acaba
    - Bize Her Yer TRABZON

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Strich Acht Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok teşekkürler bilgi için, abd'den getirtme imkanım var o yolla çözeceğim. Anladığım cihazlar değil ama arıza okuma-silme, bazı verileri okuma konusunda falan iş görür sanırım?

elimde kullanmadığım icar da var wifili ama epey eski bir model 2018 de aldım sanırım, obdlink ile pek mukayese edilebilir bir cihaz değil herhalde?
    Yani marka-modele göre de yapılabilecekler değişiyor, o anlamda ne yeterli olur ona bakmak lazım. Evet dediğim diğer düzgün ve nispeten bulunabilen icar'dı vgate miydi.. O da iyidir onunla da ELM ile müdahale edilemeyenlere müdahale edilebiliyor diye biliyorum. Obdlink'in de yine marka-modele göre neler yapabildiğine bi bakın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler