Teşekkür ederim. İndirdim şifre alabilir miyim ?
Printable View
Carly ile elm 327 bağladm ama programda ne işlem yapsam yeni versiyon yüklemesi istedi geçemedim ?
Merhabalar bu konularda yeniyim. 2016 model doblo aracimin ufak tefek sorunlari icin hangi cihazi ve hangi programi onerirsiniz. Simdiden tesekkur ederim cevaplariniz icin.
Bende vag için olanı bağladım. Bağlandı gözüküyor ama motor bilgilerini okumaya veya arıza okumaya vs girsem bişey hatası veriyor bağlantıyı koparıyor. Hiç bir şekilde kullanamadım.
VAG icin Hs-Can Ms-Can Switch li modifiyeli cihaz olmasi lazim. Boylelikle FORScan programiyla baglanabilirsiniz obd2 uzerinden aracinizin modullerine. Cihaz bu tipte
https://i.imgyukle.com/2020/02/07/nrddfH.jpg
Bu programın BMW versiyonu ile gizli özellik açılabiliyor, E39 da biz öyle açtık.
MErhaba.
AlfaOBD için şifre rica ediyorum.
Teşekkürler şimdiden..
merhaba renault için şifre alabilir miyim?
Elimde vas5054a cihaz var ama programı yok mevcutmudur acaba :)
Üstat bir şifre de bana ö.m. atar mısın rica etsem, güzel paylaşım teşekkürler.
Mesajim bulunsun
Paylaşim için teşekkürler şifre alabilirmiyiz
Eline sağlık teşekkürler paylaşımın için. Bmw mini için banada gönderirmisin şifre? Bluetooht obd var elimde.
bimmercode app yenisi yakinda elime gecer, gonderirim size gecince. Usb kablolu Elm327 cihazinda, H10400,CH340 ve PIC18F25K80 chiplerinin olması lazım saglıklı baglanti icin. Boyle hem read hem de write fonksiyonlari calisir. Bluetoothlu cihazlarin da mutlaka kaliteli olanlari alinmali, ucuz olanlar hasbelkader is gorur fakat baglanti sorunlari yasarsiniz.
Bende PSA ve Carly için şifre alabilir miyim ?
VAG-15.25 şifre alabilir miyim,teşekkürler.
launch x431 var elimde güncellemesiz yazılımı var 2016 model araclara kadar bakabiliyorum 2019 - 2020 yazılımı varmıdır elinizde
carly ve vag için şifre alabilir miyim
Multiecuscan link ve sifresi. Alfa obd ninde sadece sifresi varmidir. Simdiden cok tesekkur ederim.
multinin 3.6 versiyonu calisiyor sikintisiz, 4.2 ve arasindaki versiyonlar register edilse bile baglantida sikinti cikariyor.Webupload yapmadim ama 3.6 Patched by Mr.Rorry olanini webde kolaylikla bulursunuz,bu versiyonu sikintisiz kullananirsiniz renkli adaptorlerle. Alfa pass pm atiyorum.
Teşekkürler hepsinin şifresini alabilirmiyim ?
Merhaba şifre alabilir miyim? Teşekkürler.
selamlar alfa obd için şifre rica edebilirmiyim teşekkürler
mini direksiyon kalibrasyonu yapar mı acaba ? bende şifre alabilirmiyim ? :)
bmw ve v45.5 full için şifre verirmisin ?
Merhaba. Paylaşımlar için teşekkür ediyorum. Tümü için şifre rica edebilir miyim
Vag 15.25 için şifre alabilir miyim?
Bende odis bekliyorum :)
Carly için şifre alabilir miyim ? Teşekkürler
alfa grubu için bi şifrede ben alabilirmiyim
ustat eline saglik sifreyi gonderebilirmisiniz