Arkadaslar elimde HONDA FIT 1.5 SOCH VTECH bulunuyor uzerinde
4-1manifold (spoon)
komple eksoz sisdemi
mugen kutu ici fitre bulunuyor
hangi beyini takmalıyım?
limit kırmak surat artırmak icin
KIBRISDAN SELAMLAR![]()
Arkadaslar elimde HONDA FIT 1.5 SOCH VTECH bulunuyor uzerinde
4-1manifold (spoon)
komple eksoz sisdemi
mugen kutu ici fitre bulunuyor
hangi beyini takmalıyım?
limit kırmak surat artırmak icin
KIBRISDAN SELAMLAR![]()
honda fit derken Jazz mı var resimlerini eklermisin aracın
kaç model
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
kardess benim sorunum guclendirmek limit deil guclenmesi arabanın eksozun patlaması bole seyler anladınmiresimleri nasıl ekleyebilirimburaya
benim arabanın standart makinesi 115hp ve duz videz benimki uzerinde edfc elektronin tein amortisorler var kıbrısta tek yani
1996 dan sonra uretilen hic bir hondada p28 beyin bulamazsınız, p28 obd1 bir beyindir 96 dan sonra ki tum hondalar obd2 dir insanları yanlıs yonlendirmeyelim beyler![]()
bak canım senin motorundan trde yok aracının modelini ve tam motor kodunu yazarsan daha faydalı olur
ECUTECH İstanbul
GökhanOluk benim araba obd2 beyin cunku uzerinde volo performance VP12 REFLASHER var
obd2 nin kaplolarına baglı.... modeli HONDA FIT 1.5S GD3 MAKiNE L15A
bende aksini iddia etmedim zaten kerdesim aracnın obd2 oldugunu yazdımamacın standalone bir beyin ise bildigim kadarı ile hondata yada baska bir markanın henuz senin aracın icin bir urunu yok bu yuzden sana universal aem ems, motec vs.. tarzı secenekler kalıyor ki su an aracının uzerindeki parcalar ile bu beyinleri kullanmanın bir manası olmaz.
nedenki baska ne yapabilirimki bu aksamlar dısında beyin takmak icin 4-1 headers hava fitresi katalizor iptali var beyin takılmaya hazır deilmi bunlarla
şimdi şöyle aracında cok bi işlem yok bu işlemler için de aem ems motec gibi bi beyin alırsan çok pahalı olur ve de alacağın güç çok fazla olmaz değmez yani
ECUTECH İstanbul
kardes benim isdedigim devirlerin uzamasi 6500rpm de elektrik kesiyor bunu ust seviyeye cekmek 7500rpm mesela kıbrısda yapan var emanage ultimate black la onada 3000ytl isdiyorlar... siz bana bilgi verin suan arabanın performance ı iyi tahmin en 130hp falan.. yardımcı olursanız sevinirim
mugen veyahut spoon un beyinleri var sorunsuz şekilde kullanabilirsin devir uzatmak için emanage kullanımı yanlış stand alone bir ecu yada fcon tarzında bi beyine ihtiyacın var ama bunların maliyetleri 1500+takma+Programlama parasına mal oluyor açıkcası çipyapmak dersen fit e var ama uğraşlı olduğunu biliyorum incelerim yakın bir zamanda
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
kardes temasa gecelim kıbrısdakiler emanage ultimate diyor baska bisey demiyor bildigin onerebilecein beyinler varsa yaz ben bir arastırıyım...
Renge bak yabayıldım. Araç kıbrısta mı ?
Diyecektim evet geldiğimde yakından görmek istiyorum sakıncası yoksa![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)